reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Myślę, że u nas takie lozeczko trochę go pocieszy :) we wrześniu będzie miał 3 latka
Bozienka no właśnie też się czasem budzę z nogą na twarzy ;)

Caroliajna a co takiego dobrego jadlas? Ja ostatnio tak błogo po lasagne leżałam :)

Niby zwykła bagietka z łososiem, sałatą itd ale świeżutka, pyszna itd a do tego zupa krem z pomidorów posypana ziarnami słonecznika. Mniamuśne!

U mnie z ruchami to samo, jeden dzień czuję, a tydzień nie. Rozmawiałam o tym z ginem i mówił, żeby do 20 tygodnia zachować cierpliwość :-)
Wybieralam u siostry ubranka i mimo, że ma dziewczynki to wybrałam 3 worki uniwersalnych pięknych ubranek :-) Dokupić kilka typowo męskich akcentów i mam wszystko :-)

Ja dzisiaj przepatrzylam cześć ciuszków które miałam i hmmm jak narazie może 2 rzeczy są w miarę ;-) resztę musze znalesc ;-) ale mam większość na dziewczynkę .... wiec diuuuuzo wydatków będę miała ;-)

Witam :-)

Byłam z dziećmi u alergologa. Wyszłam o 8 rano. Wróciłam po 14 :eek: Dla dzieci atrakcja żadna, więc mam już dość dzisiejszego dnia, a tu jeszcze obiad muszę ugotować, zrobić zamówienie do tortów, odpisać na maile.....ehhhhhh.....Mąż dopiero będzie późnym wieczorem.

Maga witam Cię serdecznie :-) Czy mam dopisać Twój termin do listy? Proszę o info :tak:

Szogi pisz co u Ciebie ;-) No chociaż ze dwa zdania :-)

Kropeczku a Ty? Jak się czujesz? :-)

Demolko czy wpisać Ci płeć w tabelkę? Pytam tylko z ciekawości ;-)

Kati zaraz dorzucę Twój termin oraz płeć do listy :-)

Aschlee daj znać co u Ciebie, bo martwimy się już :sorry: Mam nadzieję,że wszystko w porządku :tak:

Bozienko
jak u Ciebie ciotka ciąży nie dowidzi, to ma poważny problem z oczami :-D

Carolajna mówisz,że pomału ktoś Ci się dobija od środka? Gratuluję :-) Na 140 to ja swojej Nelly ubranka kupuje, a nie ma jeszcze 7 lat. Ona to dopiero jest wysoka :eek:

M@linko ja ciągle wierzę,że to wszystko wygląda gorzej niż jest w rzeczywistości. Myślę i Was i mam nadzieję,że lekarze przyjdą z dobrymi wieściami. Nawet ten spadek gorączki, to już coś dobrego w tym wszystkim. Kciuki trzymam nieustannie i posyłam dużo dobrych myśli. Czekam oczywiście na więcej wiadomości i przytulam :sorry:

Gwiazdeczko
zapraszam do Walii, bo u nas jednak patrzą przychylnym okiem na ciężarne :-) W każdej ciąży spotkałam się z tym tutaj :tak: Udanej wycieczki kochana!

Jadziu pozdrów Wrocław ode mnie ;-) Wracaj szybko i pisz co tam u Ciebie :-)

Margarita, Demolka
ja to się września boję. Już mi się pomału spojenie odzywa, a co dalej? Wracamy do szkoły i znowu będę robić maratony do szkoły. Póki co jest ok, ale też nie chodzę tyle co w roku szkolnym. Plecy jednak i brzuch po wysiłku dają popalić. Dobrze,że w dniu rozpoczęcia szkoły mam wizytę, to chociaż się dowiem, na ile sobie mogę pozwolić :sorry:

Ati u mnie te ruchy sa tak okresowo. Nie martw się, bo maluszki mają jeszcze bardzo dużo miejsca i mogą się umiejętnie przed nami schować :-) Też mam wizytę 2 września ;-)

MamaKangurzyca ja schudłam od początku 3kg i póki co waga stoi w miejscu. Ja tam sie cieszę,bo mam wysoką wagę startową :-p Znam jednak osoby, co przybrały w ciąży raptem 5kg, choć są z natury szczupłe. Dopóki dziecko ma się dobrze, nie masz się czym martwić :-)

Ollcia, Kati
ja co do spania dzieci z Wami nie pomogę, bo u nas nie ma takiej opcji nigdy. Mimo wszystko uważam zawsze, że najlepsza metoda, to wejść dziecku na ambicje i mówić nieustannie, że "w tym wieku" .......:p No i ceremonia kupna łóżka, pościeli, lampki, przytulanki itd itp (co tam dziecko przekona) :-)

Bozienko ja tam mam masę ubranek dla obu płci, ale nawet nie przeglądam. Kupuję, co mi się podoba :-p Najwyżej mnie mąz z domu wygoni :-D

Kochane, wzywam do tablicy ;-) Choco, Milenia, Solla, Anit80, Retromama, Madisoni, Tiniaq, Zuzanka, Eriska, Emka300, Betula, Mooni23, Edyta888, Buraska, ŻaBa, Novaspace, Szmokuss, Haruna i każdą, której nie ma na liście...........napiszcie chociaż w skrócie co u Was :-)

Czesc kochane widzialam ze zostalam wywolana wiec sie melduje.

Ja zyje w czwartek wizyta i licze na pozytywne wiadomosci.
Malo pisze bo czasem nie potrafie wbic sie w temat.

Dziekuje Wam za pamiec i wywolanie.To bardzo mile :tak:

M@linka kochana strasznie wspolczuje.Biedna Malutka,ale wszystko zakonczy sie dobrze,musi.Trzymam kciuki zeby Corcia szybciutko doszla do siebie i zeby teraz z godziny na godzine bylo lepiej :tak:

U mnie tez Dzidzia wczoraj mniej ruchliwa byla i musialam podsluchac czy wszystko w porzadku bo zaczelam lapac schize za to dzis nadrabia.

A no i witam nowe Mamuski ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry