reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Magia świat ;-) i udany sylwester ;-) hehe ja sobie mojego sylwestra na porodowce nie zapomnę chyba nigdy w życiu ;-) tu fajerwerki strzelają życzenia i wogóle a ja się ze skurczami mecze ;-) i mam nadzieje ze w tym roku sylwestra na porodowce nie spędzę ;-)
Naszło mnie na marchewkę z jabłkiem :-) i właśnie trę ;-)

reklama
Dziewczyny , co jakis czas czuje ukłucie w podbrzuszu bardziej na lewo. Jakby mnie tak cos od środka uszczypnelo . Co to moze byc ?

Haruna mnie tak bolało wczoraj jak sie położyłam, strasznie nieprzyjemnie... Ale jak sie położyłam na prawym boku o dziwo nie bolało wcale

bozienka mnie tez czesto boli, czasem pomaga mała kawa a czasem juz tylko paracetamol, najgorzej jak rozboli wieczorem przed spaniem, i z bólu nie moge spac

Ja jak zaczyna boleć to poje dużo wody i często pomaga.

Właśnie sobie uswiadomilam ze jeszcze tylko poniedziałek i idę na badanie we wtorek rano;) przeleciało jakos;)

Mi też często picie wody pomaga. Na prawdę nie zdawałam sobie sprawy w żadnej z.ciąż jakie to.ważne. Dziś co prawda wzięłam paracetamol bo na prawdę jest źle,ale i tak nie przeszło...

Haruna ja miewam takie bóle i są one zupełnie normalne.

reklama
Do góry