reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madziu wspolczuje:* kurujcie się a ty się może wzmacnia sposobami domowymi wiemowi las ze czosneczek nie ale może cytryna?
Caro wolne? Nie wierzę.. nie później jak za parę godzin napiszesz ze lecisz do pracy;)

Wczoraj jak patrzyłam to dużo nas zniknęło.. tak naprawdę nie udziela się więcej niż 15-20 dziewczyn :(
Ja od rana porządki piórem firanki zaraz pościel i ogólnie coś tam sobie depcze po domu;) póki mam sile;) za chwile ma prYjsc do mnie kumpela to chwile odpocznie a o 14 ma przyjść pani co mi okna i drzwi pomyje:)

Miłego dnia kochane:)

Magda trzymaj się dzielnie kobietko, mam nadzieję, że lekarz coś zaradzi.
Jadzka nam zakład będzie normalnie wypłacać do końca ciąży, a później zus. Trzeba będzie się zdecydować ile chcemy być na macierzynskim i jak chcemy mieć wyplacane czy pierwsze pół roku 100% a drugie 60% czy cały rok 80%.

Hejka, maz ma tydzien wolnego wiec korzystam :) on sprzata a ja siedze :D :D dzisiaj wrocily mi sily witalne i zdecydowalam, ze wykorzystam to, ze mam ciut wiecej czasu z mezem w domu i bedziemy jesc zdrowo przez tydzien :) a pozniej cos wymysle, zeby tak zostalo, koniec z obzarstem :D

Magda tak bardzo Ci wspolczuje :* mnie bylo ciezko z jednym chorym dzieckiem jak Alex mial kiedys tam jelitowke a co dopiero Tobie z trzema maluchami, podziwiam i przesylam sily i energie :*
Caro To skoro wolne do odpoczywaj!
Kropeczku milego spotkania z kolezanka
Bozienko gdyby nie fakt, ze musze isc do pracy to tez bym dzien spedzila w lozku pod kolderka.

Czas na kawe ktora wpada poplotkowac?

reklama
Magda - trzymaj się i w miarę możliwości coś wzmacniającego dla siebie zrób. Mi zawsze najtrudniej o siebie zadbać, więc wiem że to trudne. O wyspaniu się nie wspominam. Tak czy inaczej dużo siły i zdrowia!

U mnie taki pół aktywny dzień, ale na razie nie wyrobiłam się nawet z realizacją tych mało ambitnych planów. A nerwy mam takie, że grr...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry