Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie wyjeżdżam do domu. Badanie mam jutro.. dlaczego? Mimo szczerych chęci biurokracja ... przyjmując mnie dwa razy maja dwa razy za mnie kasę przyjmując raz mają raz.. No i conim zrobię? Pani w rejestracji do tego stopnia była beszczelna ze jak jej powiedziałam ze musze przyjechać ponad 100 km znowu to mi powiedziała co ja pani na to poradzę? To nie zachodzcie w ciąże w Sączu ...
Kropek domyślam się jak bardzo jesteś wkurzona. Przykro mi. Ja jednak jestem zdania,że jak nie można czegoś zmienić to cóż...pochlipac w poduche,a potem głowa do góry i do przodu. Widać tak być miało. Na pewno córcia byłaby dziś w złej pozycji ułożeniowej do badania ;-) Ja jutro też wizytuję,więc będziemy się razem trzymać :-)
Novaspace moim najlepszym ciastem jest smietanowiec. To taki sernik pieczony bez sera. W Niemczech mają cudowną śmietanę kwaśna, także jak coś to polecam. Uwielbiam go za.łatwość wykonania i ze można dodawać każde owoce. Również mrożone,albo zrobić bez nich :-) A drugi mój hit to ucierany z owocami. Robi się go dosłownie chwilkę, zawsze się udaje i można dać również każde owoce ( świeże,mrożone i z puszki) :-) Ja jeszcze często robie rolady. Tutaj też.duże pole do popisu ;-)