Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie wyjeżdżam do domu. Badanie mam jutro.. dlaczego? Mimo szczerych chęci biurokracja ... przyjmując mnie dwa razy maja dwa razy za mnie kasę przyjmując raz mają raz.. No i conim zrobię? Pani w rejestracji do tego stopnia była beszczelna ze jak jej powiedziałam ze musze przyjechać ponad 100 km znowu to mi powiedziała co ja pani na to poradzę? To nie zachodzcie w ciąże w Sączu ...
Kropek domyślam się jak bardzo jesteś wkurzona. Przykro mi. Ja jednak jestem zdania,że jak nie można czegoś zmienić to cóż...pochlipac w poduche,a potem głowa do góry i do przodu. Widać tak być miało. Na pewno córcia byłaby dziś w złej pozycji ułożeniowej do badania ;-) Ja jutro też wizytuję,więc będziemy się razem trzymać :-)
Novaspace moim najlepszym ciastem jest smietanowiec. To taki sernik pieczony bez sera. W Niemczech mają cudowną śmietanę kwaśna, także jak coś to polecam. Uwielbiam go za.łatwość wykonania i ze można dodawać każde owoce. Również mrożone,albo zrobić bez nich :-) A drugi mój hit to ucierany z owocami. Robi się go dosłownie chwilkę, zawsze się udaje i można dać również każde owoce ( świeże,mrożone i z puszki) :-) Ja jeszcze często robie rolady. Tutaj też.duże pole do popisu ;-)