Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny. Czosnek to ja mogę jeść ale mlekiem już gorzej. Kiedyś brat przywiózł mi kropelki z czosnku na spirytusie, jak myślicie czy mogę 10 kropli dziennie.
Hej. Ja w nie humorze ale przejdzie.
Mam pytanie...za nie całe 3 tyg mąż ma imieniny, on z nie pijących itd ale robię mu przyjęcie niespodziankę, zaprosiłam znajomych, zamówiłam tort itd i chciałabym mu jakiś prezent kupić, coś fajnego i symbolicznego, podpowiecie coś bo ja nie mam pomysłu; (
Anit ja bym tych kropli nie brała tylko poszła w naturalne sposoby walki z przeziebieniem, jak np syrop z cebuli a do tego herbatka malinowa zawsze możesz sporobowac *spam*, może na Ciebie podziała
Carolajna ja mam pomysł
Może kup mężowi taka elektroniczna ramkę na zdjęcia a tam włóż swoje zdejcie, zdjęcie Cory, zdjęcie synka z usg i jedno wspólne