• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Zobacz załącznik 790229
U mnie caly pokoj jest na bialo-szaro, nie lubie kolorow ale zastanawiam sie czy nie przesadzilam :) i chyba warto by ozywic go troszke... moja siostra dzisiaj za glowe sie zlapala jak jej powiedzialam ze mysle o czarnych naklejkach na sciane :)
Ja za duzo tez nie lubie zwlaszcze ze kurz sie zbiera wszedzie, no ale cos bym dala kolorowego :)
za moim zdaniem biało-czarny pokój będzie dobrze stymulował rozwój dziecka. Nie dodawaj kolorowych dodatków tylko dlatego że komuś się nie podoba.

O ludzie :/// współczuję mega.. Chociaż ja niby spałam te kilka godzin a czuję się jakbym nie spała od tygodnia..

Monsku - daj znać po wizycie!!!

A mi chyba spojenie się rozchodzi..boli jak nie wiem co kiedy chodzę, wstaje, kładę się...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tymi bólami to jest jakaś masakra. Mnie cała noc właśnie szyjka i spojenie bolało, nawet kaszlec dziś nie mogę. Ja byłam pewna wczoraj ze same najgorsze rzeczy mi powie- obstawialam ze szyjka się skrocila na 100% po tych bólach i skurczach od świąt,a tu nic. Długa,zamknięta. Dzidzia ponoć jest bardzo nisko głową i tak mocno napiera stąd te bóle. Ja się śmieje ze nocami kopię tunel ku wolności ;)

Z tymi bólami to jest jakaś masakra. Mnie cała noc właśnie szyjka i spojenie bolało, nawet kaszlec dziś nie mogę. Ja byłam pewna wczoraj ze same najgorsze rzeczy mi powie- obstawialam ze szyjka się skrocila na 100% po tych bólach i skurczach od świąt,a tu nic. Długa,zamknięta. Dzidzia ponoć jest bardzo nisko głową i tak mocno napiera stąd te bóle. Ja się śmieje ze nocami kopię tunel ku wolności ;)

Kurcze to może u mnie tak samo jest ;/ bardzo nisko go czuje ostatnio... Czasem jak się przekreci to aż potrafię zapiszczec z bólu jak daje po szyjce

Wy liczycie tygodnie a ja dni do porodu w sumie [emoji4]my dalej w szpitalu [emoji22] czekam na wizyte i wyniki. Co do spania to od sylwestra Nie przespalam żadnej nocy [emoji22] padam na twarz co chwilę siku delikatne skurcze bole jak na okres jeszcze ta nerka uff... ale dajemy radę [emoji3]
A pokój mamy zielono niebieski dla maluszka chociaż na początku będzie z nami w sypialni.. wózek mamy kremowy (chciałam uniwersalne kolorki ) łóżeczko - tapczanik ciemny brąz z wkładką właśnie bezowego, huśtawka też kremową a przewijak zielony [emoji3]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i młody ma główkę w kanale rodnym dlatego te krocze tak mnie boli , waży 3065!!:O

No to ładny gigant [emoji4] szykuj się do porodu [emoji3]
U nas wiadomo ze główka małego jest tak nisko ze ucieka na mój cewnik mocz się nie wydostaje i stąd problem.... super obym nie skończyła cesarka

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry