• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

O widzę, że nie tylko ja źle spałam. Ja za to obudziłam się o 2 bo miałam taką zgagę, że mało nie zwymiotowałam. Ale wzięłam Rennie i mi przeszło.. a o 4 znowu siku. O 6 obudził mnie pies bo on też chciał siku.. I dzięki bogu pospałam już do 8:30.

Ja też dzisiaj wizytuję i się stresuję, bo od dwóch dni mój brzuch to kamień. Nawet śniło mi się, że mam skróconą szyjkę i wysłała mnie przez to do szpitala :D taki przedwizytowy stres ;)

Mój mały znowu znęca się nad moim pęcherzem. Niby nie mam żadnych bakterii (oprócz tych szczwianów) ale jak walnie główką to zginam się w pół i czuję się jakbym miała jakieś mega zapalenie pęcherza.

My niestety mamy tylko 2 pokoje. Póki co nasza sypialnia będzie dzielona z małym a później przeniesiemy się do salonu. My mamy zielone ściany a wszystkie meble w kolorze wenge. Jeszcze planuję jakoś ożywić kącik małego ale nie wiem czym

reklama
Tak, już 3 godziny :( mąż wyszedł do pracy 1,5 godziny temu a ja tak latam w te i we wte :(
Tak, wizytę mam na 8 :)) jestem ciekawa ile mon grubas już waży :D

Właśnie mi przekąska czasem też pomaga ale nie ostatnimi czasy :(

Dużo pytań do lekarza masz Ellie?;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moj dopiero wrocil ( jest 3:20) mam kilka pytan ale musialam zapisac bo zawsze moja wizyta trwa 2 minuty i wychodze z niczym:) a teraz sie chce spytac o szyjke ( nigdy mi nie mierzono, bo tylko na poczatku mialam badanie gin) chce sie dowiedziec tez o badanie krwi na przeciwciala wzw b zeby w razie czego przelozyc szczepienie noworodka, czy robia w szpitalu lewatywe i o krople do oczu po porodzie bo w planie porodu musze zaznaczyc czy maja podac dziecku od razu, wcale czy z opoznieniem godzinnym... no i tak o ubezpirvxrnie itp :)

No to macie dziewczyny y z tym spaniem, patrzę "rano" uu ale powiadomień kto to tak wcześnie wstał a wy nawet nie spalyscie.. My wstalismy dopiero o 9. Zosia śpi zawsze dokładnie 12h wiec nas budzi. O 23 co prawda się obudziła i buszowala z pol h ale mój organizm się już tak przystosowal do wstawania do dzieci ze i tak się zawsze wysypiam. Może wasze też się przyzwyczaja :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas po wizycie.. wczorajsze wyniki super.. wyniki na cholestaze wszystkie w normie ale oczywiście musi być ale...Co pytałam o wody okazało się ze się saczyly.. dostałam kroplowki i leki ale mam mało wód.. dolna granica 7cm.. w sobotę znow będą sprawdzac jak będzie mniej no to będą myśleć o porodzie. Jak zawsze pod gorke

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No ja pierwszy termin mam na 24. 01 a drugi na 01.02 chociaż prowadzący lekarz trzyma się tego lutowego ale z moją cholestaza mogą wcześniej rozwiązać ciążę ale też przez cholestaze dzidziuś może być mniejszy i dlatego lepiej żeby dłużej posiedział w brzusiu

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry