kasia.zosia
Moderatorka
O wow piekne! Wrzuć przepis bo mam akurat drożdże w domu
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O wow piekne! Wrzuć przepis bo mam akurat drożdże w domu
Hehe dobreChcecie usłyszec hit? Moja babcia dziś powiedziala że ta brązowa linia na brzuchu robi się po to żeby lekarze wiedzieli gdzie ciąć w razie jakby było potrzebne cc. Zaczynając od samej góry nad pępkiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mój mały póki co jest właśnie główką do góry i martwię się ,że będe miała cc O tym mi mówili 8lat temu haha i się tak patrzyłam na tą linię i nie dowierzalam [emoji1] W pierwszej ciąży była od początku...teraz gdzieś początkiem 8mca się pojawiła...Ale to dobrze bo by nie wiedzieli gdzie ciąć w razie czego [emoji23]Chcecie usłyszec hit? Moja babcia dziś powiedziala że ta brązowa linia na brzuchu robi się po to żeby lekarze wiedzieli gdzie ciąć w razie jakby było potrzebne cc. Zaczynając od samej góry nad pępkiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba jest nas juz 3 z położeniem glowkowym lub poprzecznymHehe dobremój mały póki co jest właśnie główką do góry i martwię się ,że będe miała cc
![]()