kasia.zosia
Moderatorka
Ja robiłam przedwczoraj na śniadanieJa pewnie zrobie na sniadanie jutro, dla mnie nalesniki to raczej nie-obiadowe.. albo na kolacje?![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja robiłam przedwczoraj na śniadanieJa pewnie zrobie na sniadanie jutro, dla mnie nalesniki to raczej nie-obiadowe.. albo na kolacje?![]()
Ja próbowałam delikatnie i zaczęły się bóle w szyjce i skurcze... może to nie dla każdego ten masazKurde, ciekawe co tam u mnie w środku się dzieje, bo w pn. mam dopiero wizytę a od 3 tygodni spokój-nic nie boli, nic nie piecze, żaden grzyb się nie przyplątał, coś za spokojnie
Ale sił dziś brak, na obiad pomysłu brak (wyczaruję chyba kopytka z sosem pieczarkowym i rosół ŁAŁ :d), no trzeba się ogarnąć.
Laseczki, robiłam ten masaż krocza i chyba coś nie tak robię, bo już po 1 razie czułam napięcie i kłucie w pochwie w ogóle taki dyskomfort, może ja za brutalna jestem? ;-)
Dokładnie, czarno-białe barwy najlepiej wspomagają rozwój noworodkaza moim zdaniem biało-czarny pokój będzie dobrze stymulował rozwój dziecka. Nie dodawaj kolorowych dodatków tylko dlatego że komuś się nie podoba.