reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
hej dziewczyny załaczam nasze tabelki :)

Załączniki

• tabelka update screen.jpg
    tabelka update screen.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 141
  • wizyty u lek update jpg.jpg
    wizyty u lek update jpg.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 162
Witajcie, ja też będę lutową mamusią :-) przynajmniej mam taką nadzieje :-) to jest moja 3 ciąża - pierwsza utracona w 6 tyg., druga przenoszona - córcia 2,5 roku obecnie maly urwis :-) wiem o ciąży od tygodnia, dość szybko test pokazał dwie kreski bo 23dniu cyklu :-) taaak wiem jestem nie cierpliwa i szybko robilam testy, ale owu wg testow byla 11 dc wiec szybko wyszedł pozytywny ciążowy :-) do gin jeszcze sie nie umawialam, poczekam jeszcze tydzien i wtedy bede sie umawiac :-) pozdrawiam Was wszystkie i zycze nam nudnych ciąż :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że nas coraz więcej :D
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący :P

Zastanawiam się nad takim kalendarzem ciąży... drukowany pod konkretną datę porodu, taki kalendarz zdzierak z poradami o ciąży. Co o tym sądzicie? Warto?

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 228
Widzę, że nas coraz więcej :D
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący[emoji14]
Zastanawiam się nad takim kalendarzem ciąży... drukowany pod konkretną datę porodu, taki kalendarz zdzierak z poradami o ciąży. Co o tym sądzicie? Warto?
Han.kowa super! Dawaj linka! ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry