Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Densik gratuluję Ci z całego serca tym bardziej że. Twój koszmar szpitalny niedługo się już skończy. Tyle walczyłaś o malutkiego i w końcu wiesz że było warto. Jak dla mnie powinnaś dostać medal ( chociaż pewnie najlepsi nagroda leży właśnie obok Ciebie)
O masakra alez mnie brzuch boli! A jeszcze pozwoliłam mojemu jechać po pracy do matki na wieś bo byłam pewna że nic się nie będzie działo. Głupio mi dzwonić po niego a wraca o 11 ;-) mam nadzieję że to straszaki...
Chociaż 2.02 to ładna data
Hej laski ja już od godziny nie śpię, bo dziewczyna łóżko obok tak chrapie jak stary kierowca tira [emoji37]
Miałam nadzieję, że w nocy mi się coś zacznie po te tej kroplówce a tu znów cisza.... I znów czekanie na obchód i jakąś decyzję... Ocipieje tu.
Densik gratulacje [emoji6] zloto ci sie nalezy [emoji12] a mi odszedl czop z krwią... I brzuch dosc mocno boli.. Moze jednak sprzątanie pomoglo? [emoji12]