MoniaNOWA
Aktywna w BB
Densik - gratuluję !!!O 16.25 przywitalismy małego bączka 3300 i 57 dl narazie grzeczny mega szczęśliwi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Densik - gratuluję !!!O 16.25 przywitalismy małego bączka 3300 i 57 dl narazie grzeczny mega szczęśliwi![]()
Ja bardzo chętnie poczekałabym jeszcze tych kilka dni do terminu... ale chyba nic z tego bo przed chwilą czop mi odszedłJoanna - to masz szanse na srebrny medal i kolejna ladna date 02.02 :-)
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Na 14A na kiedy masz termin? Widze ze powoli kazdej z Was czop odchodzi a u mnie nic..
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jest to obojętneale chyba większości byłoby łatwiej i szybciej tutaj, niektore dziewczyny miały problem ze znalezieniem tej zamkniętej grupy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To decydujecie dziewczyny czy przenosimy się do grupy zamkniętej czy tworzyć wątek tu?
Ja jestem za tym, zeby zamknąć się tutaj. Wszystkie Dziewczyny wiedzą gdzie jesteśmy (z grupą był wieczny problem). Jedyny problem jest taki, że wtedy same nie możemy dodawać/usuwać członków, musi to zrobić administrator, więc będzie to trwało.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom