reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Rozmaryn gratulacje i pełen podziw. Medal powinni Tobie tam dać.
Jagodka ja swojej teściowej powiedziałam we wrześniu ile ma się ode mnie trzymać i jest poprawnie. Ostatnio coś smecila, że martwi się moim porodem i chyba umrze przez to ale poza tym ok. Wkurza mnie też takie gadanie bo jak mam urodzić to urodzę a dziecko donoszone. Też jeżdżę autem i normalnie pracuje w domu. Nienawidzę umartwiania się, dlatego, rzadko proszę o pomoc i nie mówię za dużo o kłopotach. W poprzedniej ciąży teściowa nie znała powodu cesarki to w rodzinie huczalo, że zapłaciłam bo mi tak wygodniej. He he he.
A jako był powód cesarki u Ciebie ?

sojnabig życzę Ci, żeby akcja sama się rozkręciła jak najszybciej, bez decyzji lekarzy!
rozmaryn gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka, który wcale taki malutki nie jest ;)

Mnie najchętniej nie wypuszczaliby samej z domu, jakby się bali, że w sklepie urodzę :p
Haha mnie też :D mam sama nie wychodzić ,bo może się coś zacząć dziać :P poza tym ślisko itd Yhh :D

Mnie też by najchętniej z domu nie wypuszczali, na szczęście nie mam dookoła rodziny, ale mama i teściowa skrupulatnie smsami pilnują, kiedy mam wychodzić kiedy nie (ślisko, smog, zimno etc.).
Zaraz się zbieram do samochodu i do Pepco śmigam poprawić sobie nastrój, bo dziś wisielczy.

Rozmaryn-szacun! Dzielna i silna kobieta!

Rozmaryn łaaaaał jaki grubasek! Silna babeczka z Ciebie! Pewnie teraz odpoczywasz wiec jak ochloniesz to opisz wszystko!

Dziewczyny chyba odszedl mi czop, a przynajmniej jego kawalek

reklama
Sojnabig mysle ze odrabiania nie bedziesz :) mi zdjęli pessar i nic sie nie dzieje :)

Jagódka Ty to chyba do poniedziałku nie dotrwasz :)

Kluduska nawet u Ciebie zaczyna sie dziać :))

Ja to chyba mam tylko zgagę [emoji23] ide po mleko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry