Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jako był powód cesarki u Ciebie ?Rozmaryn gratulacje i pełen podziw. Medal powinni Tobie tam dać.
Jagodka ja swojej teściowej powiedziałam we wrześniu ile ma się ode mnie trzymać i jest poprawnie. Ostatnio coś smecila, że martwi się moim porodem i chyba umrze przez to ale poza tym ok. Wkurza mnie też takie gadanie bo jak mam urodzić to urodzę a dziecko donoszone. Też jeżdżę autem i normalnie pracuje w domu. Nienawidzę umartwiania się, dlatego, rzadko proszę o pomoc i nie mówię za dużo o kłopotach. W poprzedniej ciąży teściowa nie znała powodu cesarki to w rodzinie huczalo, że zapłaciłam bo mi tak wygodniej. He he he.
Haha mnie teżsojnabig życzę Ci, żeby akcja sama się rozkręciła jak najszybciej, bez decyzji lekarzy!
rozmaryn gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka, który wcale taki malutki nie jest
Mnie najchętniej nie wypuszczaliby samej z domu, jakby się bali, że w sklepie urodzę![]()
Ja to bez kitu jestem chyba w ciąży bo z histerii w śmiech [emoji23] teraz to mam wrażenie że ostatnia z Was urodze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja melduje się z wanny skurcze co 7 minut, golę nogi.. zakupy szlag trafił..
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom