reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Mnie znowu czyści i brzuch boli jakby mnie miało rozerwać w środku łącznie z odbytem - chyba pessar chce się zsunąć i takie wrażenia daje. Aż się cała spociłam z tego bólu:( No mówiłam, że mnie wkurzy i się zacznie...
Ja mialam tak wczoraj, co prawda bez biegunki, ja znow nie mogłam sie w ogole zalatwic,a bol odbytu jakby mi ktos nie wiem co tam robił. Do tego drętwienie i ból nogi od samego tyłka,az czucie trafiłam. Dziś już dwa razy było to samo.

Rozmaryn gratuluje [emoji480] duży bobas. Sojna współczuje, ale nie załamuj sie, juz bliżej niż dalej. Super-mysz trzymam kciuki. Grabcia daj spokój, poród to poród, wszystko jedno jaki. Tyle nosiłaś pod serduchem, tyle sie wymęczyłas, jesteś super mamusią. Miciur-ka starszy brat widzę zazdrosny, potrzebuje czasu. My dalej w dwupaku, rwa dalej męczy, roboty jak zawsze dużo, teraz więcej bo mama przyjechała i mam więcej gotowania, mycia itp.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jagodka u nas też posiadanie lekarza nic nie daje. O wszystkim decyduje ordynator a on nawet swoje pacjentki traktuje tak jak mu " zagra". On woli SN bo taniej dla szpitala, taka ma opinię. Ja w poprzedniej ciąży miałam najbardziej opiekuńczego lekarza ze szpitala a i tak się ordynatorowi nie postawił mimo wskazań profesora z Poznania.
Lekarze są tam po to, żeby nam pomóc i miły być nie musi ale profesjonalny już tak. Wtedy pacjent czuje się jak należy. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby patrzeć jak ciężarna z bezsilności płacze? Ja jak się rozpłakałam, że może się coś małemu stać to lekarz na NFZ razem z położna siedzieli tak długo że mną aż się nie uspokoiłam. ( w poprzedniej ciąży miałam 2 lekarzy z dwóch różnych szpitali i żałuję jednego, że płaciłam temu superasnemu prywatnymi że szpitala wojewódzkiego, bo wziął w sumie 2,5 tys a na nic się zdał).
Sojnabig zrób im scenę, że wychodzisz bo masz dość, chcesz urodzić a nie zeswirowac, sama zegara ciąży nie nakręciłas, że jest tak późno. Głowę do góry.
Gamka przyszli do domu sprawdzić czy jestem w ciąży i czy dobrze zwolnienie wykorzystuje. Jakbym myla okna byłby klops. No ale ja u lekarza byłam he he he. Potem trzeba do nich wyjaśnienia pisać i dowody załączyć.

Airfix, a biegunki też nie mam, ale biegam co chwila do łazienki na dwójkę. Nie wiem czy cokolwiek w jelitach jeszcze zostało, ale już po kilku takich akcjach trochę mi lepiej

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozmaryn gratulacje i pełen podziw. Medal powinni Tobie tam dać.
Jagodka ja swojej teściowej powiedziałam we wrześniu ile ma się ode mnie trzymać i jest poprawnie. Ostatnio coś smecila, że martwi się moim porodem i chyba umrze przez to ale poza tym ok. Wkurza mnie też takie gadanie bo jak mam urodzić to urodzę a dziecko donoszone. Też jeżdżę autem i normalnie pracuje w domu. Nienawidzę umartwiania się, dlatego, rzadko proszę o pomoc i nie mówię za dużo o kłopotach. W poprzedniej ciąży teściowa nie znała powodu cesarki to w rodzinie huczalo, że zapłaciłam bo mi tak wygodniej. He he he.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry