reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny nie denerwują Was ciagle pytania rodziny i znajomych kiedy kiedy kiedy ?

Ja termin mam na 17 lutego, ze względu na większa wagę lekarka powiedziała ze moze to być wcześniej ale generalnie termin to termin. A jakoś od 2-3 tygodni codziennie dostaje 2,3 smsy lub telefony z zapytaniem czy rodzę/urodziłam/dlaczego nie urodziłam.

Mnie na szczęście nie pytają. Do terminu jeszcze 3 tygodnie mam.

reklama
Ojej ale wam zazdroszczę:) Joanna super że taki ekspresowy poród ;p gratulacje ;) u Ciebie Kosik jednak też dość szybko poszło. To fajnie ! Coraz mniej zapakowanych mam u nas się robi :) a dopiero pierwszy tydzień lutego... :D witaj mama.2017 :)

Ojej ale wam zazdroszczę:) Joanna super że taki ekspresowy poród ;p gratulacje ;) u Ciebie Kosik jednak też dość szybko poszło. To fajnie ! Coraz mniej zapakowanych mam u nas się robi :) a dopiero pierwszy tydzień lutego... :D witaj mama.2017 :)
Dziękuję :) ale wolałabym dłużej i mieć swojego lekarza przy sobie....To naprawdę dużo zmienia i o wiele lepiej będę wspominać poprzedni poród kilka godz dłuższy ale dla mnie łatwiejszy ze względu na wsparcie lekarza

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry