Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez bez kawy nie wyobrazam sobie dnia![]()
Teraz mam chwile dla siebie bo maly zasnal, wczoraj poprosilam o konsultacje laktacyjna bo w ogole sie nie najada moim mlekiem, dokarmiam go modyfikowanym ale laktatorka powiedziala ze nie czesciej niz raz na 3 h max 45 ml zeby dalej karmic piersia.. nie zawsze mi soe udaje bo w nocy ciagle placzechociaz dobrze ze ma apetyt
wczoraj wieczorem przywiezli nam do szpitala 4 noworodki chore na grype i strach teraz wyjsc na korytarz zeby sie nie zarazic i chodze za pielegnairkami i obserwuje czy ubieraja kombinezony i maski
chyba zaczynam miec schizy na punkcie zdrowia ...
Ellie ale jak Ty karmisz tak często to czemu masz podawać ekstra mm? I skąd wiesz ze się nie najada? Pytam z ciekawości.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Babeczka od laktacji i lekarz mi kazali dodawac bo schudl po porodzie duzo i mleka nie mialam za duzo... teraz tez mi sie wydaje ze musze miec za malo bo jak go nakarmie to zaraz znowu szuka piersi i placze... non stop placze a jak przylozy sie smoczek czy palec przy buzi to szuka cycka.. pielegniarki to mi ciagle gadaja zebym dala wiecej sztucznego ale nie chce za duzo bo im chodzi o cisze a babka od laktacji mowila ze nie mozna za duzo...
Szczerze to ja w sumie robie co mi kaza bo sie nie znamale wyglada na glodnego...
nic mu sie nie ulewa i nawet jest problem zeby mu sie odbilo ale naprwno pije mleko bo widac tylko ze czasami przysypia na piersi ..
Po porodzie wazyl 7.14 pound a jak go wypisywali to juz 6.3 pound i kazali mu dawac 3 x dziennie sztuczne mleko i juz nastepnego dnia wazyl znowu 7 .. a jak zostalismy w szpitalu to kazali co 3 h dawac sztuczne mleko, a pielegniarki to cala noc przychodza i kaza mi wiecej ale staram sie juz w ostatecznosci dawac.. no i teraz wazy 8.6 pound wiec wagowo dobrze...
Mozesz miec racje ze on chce byc przy piersi bo w nocy czasami jak go biore to szuka piersi i jak dostane to za minute zasypia.. ale nie mam wyjscia bo tak to strasznie placze..