Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I tego się trzymaj kochana! Trzymam kciuki aby marzenie się spełniło i była zdrowa córeczka! !!Asia3003 I ja dlatego stwierdziłam ze lepiej będzie jeśli nie będę mieć kontaktu z rodziną męża. Spokojniejsza jestem przynajmniej. Asia mi lekarz polecił Symnatal Pro Baby.
Objawy normalne w ciąży! Gratuluję i witam na forum !Hej dziewczynyTo mój pierwszy post tutaj i potrzebuje dobrego słowa dlatego chyba tu jestem
Zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywny. Wklejam zdjęcie Wam
Okres ostatni miałam 18 mają. A wizytę mam dopiero na środę u ginekologa. Nigdy jeszcze nie byłam w ciąży i trochę się niepokoje bo bardzo bolą mnie piersi i dół brzucha. Myślicie że spokojnie czekać na środę czy udać się już jutro gdzieś. Tak bardzo się boję że jednak się okaże że nie jestem a staraliśmy się ponad rok
![]()
Ooo to mają być bliźniaki???? Gdzieś mi to umknęło! Może będzie parka ! Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządkuDziewczyny a ja bym chciała chłopca, u nas w rodzinie same babki i jest ciśnienie na chłopca... aż teraz się martwię że będą dwie kolejne dziewczynki, tym bardziej że wszyscy w około ciągle mi mówią że na pewno będą dwie dziewczyny bo ja czuję się fatalnie i wymiotuję...
Micur-ka ja mam termin na 13.02 :-)
Super ze strony teściowej!!!! Pozazdrościć! Ja bym mojego synka na 10min z moją nie zostawiła.... ; (Zolza Bardzo mi przykroCzyli jednak twoje objawy faktycznie świadczyły o tym że coś sie dzieje
![]()
Martus001 co u ciebie? Kiedy się wyjaśni? Jeszcze nie wszystko stracone...
Ja miałam mieć kolejną wizytę 12.07, ale chyba będę jutro dzwonić, czy nie da się przyspieszyć, bo chciałam wyjechać do rodziców 11-stego, na tydzień. Może uda się na piątek 8.07Już nie mogę sie doczekać, mam nadzieję ze uda się przyspieszyć.
![]()
Mieliśmy w piątek wychodne z okazji 3 rocznicy ślubuI to takie dość spontaniczne, bo Teściowa przyjechała i zaproponowała że zostanie z młodą.
Zaliczyliśmy sushi, na szczęście było dużo nie surowych opcji na ktore wcześniej nie zwracałam uwagi.
Ostatnio niedobrze mi prawie po każdym jedzeniu. :/ Przed jedzeniem mnie mdli z głodu, a jak zjem cokolwiek to czuję się jakbym się nażarła do granic możliwości....
Poki co biorę tylko kwas foliowy, Około 4 miesiąca zacznę brać jakiś zestaw witamin - też mi się zdarzały mdłości po nich :/
Co do płci to u nas na szczęście nikt nam nie robi uwag, fajnie jakby był chłopiec, ale nie mam dużego parcia na to![]()
Gdzie jedziecie? My w piątek w nocy do krynicy morskiej,ciekawe jak ja zniesie podróż i wczasy,moja ciąża jest tydzień młodsza od twojej.A my już 10t3di jedziemy dziś w nocy nad morze! Już sie doczekać jak dziecko nie mogę a przed nami 450 km
![]()