sojnabig
Fanka BB :)
My do UstkiGdzie jedziecie? My w piątek w nocy do krynicy morskiej,ciekawe jak ja zniesie podróż i wczasy,moja ciąża jest tydzień młodsza od twojej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My do UstkiGdzie jedziecie? My w piątek w nocy do krynicy morskiej,ciekawe jak ja zniesie podróż i wczasy,moja ciąża jest tydzień młodsza od twojej.
Udanego urlopu !!!!A my już 10t3di jedziemy dziś w nocy nad morze! Już sie doczekać jak dziecko nie mogę a przed nami 450 km
![]()
Wmtesciowa widzę raz na 2 lata... a wtedy synek wszędzie nami... . Za to u nas w Ie.. na koło godzin nie raz zostawał z moimi rodzicami .. nigdy na noc. W zeszłym roku zaczęliśmy go zostawiać ze starszymi.. na początku na godzinke... potem dwie... teraz jak wychodzimy o 18 do znajomych w sobotni wieczór wracamy koło 24 chlopcy dbają o kolację i kładą go spaćKasia witaj
spokojnie czekaj do wizytytest jest ok.
Asia ja mam zakaz seksu na 3 tyg. Niestety spadek libido mnie nie dotyczy.
Fabimama czyli jak chcesz iść gdzieś bez Najmłodszego to starsi bracia pozostają?
U mnie teściowa dobrze się mała zajmuje. Nie powiem, trochę ją strasznie nianczy, ale tłumacze sobie, że przecież to babcia. Poxa tym póki co nie mam wyboru i jestem zdana na jej pomoc; )
Witaminy rzeczywiście redukują mdłości, ale niestety powodują straszna zgage![]()
I wam życzę udanego urlopu!Gdzie jedziecie? My w piątek w nocy do krynicy morskiej,ciekawe jak ja zniesie podróż i wczasy,moja ciąża jest tydzień młodsza od twojej.
Spokojniehej Dziewczyny
Od dziś z Wami - jestem w 9 tc i termin na 9.02
Mój Mąż nie wiedzieć czemu ma teraz dużo większą ochotę na przytulanki niż wcześniejczyżby ciąża była jakimś afrodyzjakiem?
Gorzej że ja nie mam ochoty... brzuch mam wielki jak balon i ochoty brak... Wam też urosły już brzuchy (wiem, że to prędzej woda i fakt że nie ma już gdzie sadełka wciąganiem brzucha schować ale jestem olbrzymia...) czy to tylko ja jestem jakimś dziwnym wyjątkiem? ale za to kompletnie nie mam żadnych mdłości...
To moja pierwsza ciąża więc się wszystkim lekko spinam
Karina
Witam jeszcze raz... Kochana tylko się ciesz brakiem mdlosci... nic fajnego.. mnie męczą od rana do nocy!hej Dziewczyny
Od dziś z Wami - jestem w 9 tc i termin na 9.02
Mój Mąż nie wiedzieć czemu ma teraz dużo większą ochotę na przytulanki niż wcześniejczyżby ciąża była jakimś afrodyzjakiem?
Gorzej że ja nie mam ochoty... brzuch mam wielki jak balon i ochoty brak... Wam też urosły już brzuchy (wiem, że to prędzej woda i fakt że nie ma już gdzie sadełka wciąganiem brzucha schować ale jestem olbrzymia...) czy to tylko ja jestem jakimś dziwnym wyjątkiem? ale za to kompletnie nie mam żadnych mdłości...
To moja pierwsza ciąża więc się wszystkim lekko spinam
Karina
Ja jeansy zakładam jak już naprawdę muszę... chodzę w sukienkachHej Laski, ja też dresik kupiłamCisną te dżinsy masakra. W brzuchu czuję, że mam Intruza
ciągle mnie tam rozpiera
![]()
Libido? Wysokie hihihi[emoji14]
Ehhh i jeszcze pracujęCórcia ma wakacje i tak walczymy razem.
Dopiero teraz dojrzałam ze mamy praktycznie ten sam terminMajowy poranek Ja termin na 10.02, tez mi wywala brzuszek,najgorzej wieczorem. Kupiłam już parę spodni ciazowych ale z dwie pary odsprzedam bo ja w życiu taka duża nie bededziś się rozgladne za jakimiś dresami bo w jeansach brzuch boli. U mnie libido zerowe .
Dokładnie jak 4-5 miesiąc . ... pojadę do Polski to każdy na dziendobry się domysli!Spokojnieja gdyby nie usg i brak okresu to do tej pory nie wiedziałabym że jestem w ciąży
a zaczynam zaraz 11 tydzień
brzuszek też mi wywalilo wyglądam jak w 4/5 msc