reklama

Lutowe mamy 2017

Hej Dziewczyny! :-) piszecie tak ogromne ilości że ciężko to wszystko na bieżąco czytać! :-D
Cieszę się bardzo ze u Was ok i że maleństwa rosną jak na drożdżach! :-)
Witam tez oczywiście nowe lutowe Mamusie :-)
ja długo się nie odzywałam bo chodziłam do pracy a po pracy byłam nie do życia! Ale dzisiaj ostatni dzień i idę już na L4, od poniedzialku zaczynam 12 tydz to myślę że to w sam raz :-) gin mam we wtorek i już się nie mogę doczekać, tym bardziej że ostatnio mam jakieś schizy i cały czas się zastanawiam czy aby nie poroniłam... (sic! Ale to na pewno wszystko przez te cholerne hormony!) a to wszystko przez to że oprócz delikatnych bólów /klucia w brzuchu i wzdęć to wszystkie inne dolegliwości przeszły mi jak za dotknięciem magicznej różdżki! Tylko pytanie czemu? Teściowa mi mówi że mam nie marudzić tylko się cieszyć że mam bezproblemową ciążę... ;-)

reklama
Elenaa - gratulacje udanej wizyty super ze same dobre wieści :),

Majowy poranek - dokładnie juz powoli powinno mijać to i owo i można zacząć "cieszyć się zyciem" drugi trymestr jest najlepszy na ogarniecie wszytskiego dla dzidzi bo jeszcze brzuch nie za wielki dobrze się człowiek czuje , można kicac to tu to tam a w 3 juz się zaczyna marudzenie haha jak to ciężko jak to i tamto boli , także korzystaj kobieto :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Spodziewam się że wszystko jest ok bo żadnych faktycznych niepokojących objawów nie miałam ale wiecie jak jest - przez huśtawkę hormonów wszystko wyolbrzymiam :-D ale najchętniej to chodziłabym do gin co tydzień żeby mi pokazywał jak tam się dzidzia ma! :-D nie mogę się doczekać aż zacznie być czuć ruchy albo będzie przez stetoskop słychać serduszko :-D i faktycznie - trzeba korzystać z sił - jest przecież tyle do zrobienia przed przyjściem na świat Okruszka! :-) pisałyście o kredytach na dom itp - ja na szczęście chatę mam ale za to większość do wyposażenia od zera w tym kuchnia do generalnego remontu więc co robić jest... A macie może problem z długotrwałym siedzeniem? Do mnie godzina przy biurku to max bo potem zaczyna mnie brzuch boleć... I właściwie wolę stać... Jakoś tak odwrotnie niż bym się spodziewała...

Sojnabig - właśnie, dlaczego? Cóż mam zrobić żeby też tak mieć? :-D mam nadzieję że to nie z powodów zdrowotnych?
Jezeli co tydzień dostajesz zdjęcie Maleństwa to musisz mieć już niezły album! :-D

Hej Dziewczyny! :-) piszecie tak ogromne ilości że ciężko to wszystko na bieżąco czytać! :-D
Cieszę się bardzo ze u Was ok i że maleństwa rosną jak na drożdżach! :-)
Witam tez oczywiście nowe lutowe Mamusie :-)
ja długo się nie odzywałam bo chodziłam do pracy a po pracy byłam nie do życia! Ale dzisiaj ostatni dzień i idę już na L4, od poniedzialku zaczynam 12 tydz to myślę że to w sam raz :-) gin mam we wtorek i już się nie mogę doczekać, tym bardziej że ostatnio mam jakieś schizy i cały czas się zastanawiam czy aby nie poroniłam... (sic! Ale to na pewno wszystko przez te cholerne hormony!) a to wszystko przez to że oprócz delikatnych bólów /klucia w brzuchu i wzdęć to wszystkie inne dolegliwości przeszły mi jak za dotknięciem magicznej różdżki! Tylko pytanie czemu? Teściowa mi mówi że mam nie marudzić tylko się cieszyć że mam bezproblemową ciążę... ;-)

zazdroszczę :-)) ja odliczam dni do końca pierwszego trymestru, a ja dzis ostatni dzien nad morzem i jutro powrot do domu i do pracy buuu...

Oj tak album mam niezły :) na początku 7/8/9/ tydzień bo cały czas wydawało mi się że coś jest nie tak :) później miałam wakacje :D późnej 12 prenatalne i miałam iść w 14tym po przedłużenie L4 ale okazało się że potrzebuję tydzień wcześniej zaświadczenie z datą porodu do przedłużenia umowy :) a moj lekarz jest naprawdę wspaniały i robi mi usg za każdym razem i nie ma z tym żadnego problemu i mówi że jeśli potrzebuje to moge przychodzić co tydzień żeby zobaczyć co się dzieje u maluszka :) usg mam już przez brzuch, ale on zaraz idzie na urlop na 3 tygodnie więc będzie przerwa :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry