reklama

Lutowe mamy 2017

Airfix - no to ja też według kalkulatora 1 kg za dużo :)
Też zastanawiałam się nad tym adapterem do pasów ale raczej nie ma to sensu bo ja głównie w domu w łóżku i jakieś wycieczki dłuższe nie planowane i nie wskazane chyba ze trafi mi odwiedzić genetyka w Bydgoszczy to mam 250 km to wtedy pewnie dla komfortu trafi zakupić.
Dzisiaj cały dzień sama w domu oszalec można samemu dobrze ze zaraz mama przyjdzie zastrzyk robić to chociaż chwile jakieś towarzystwo będzie :)

reklama
Ja wole na wage nie wchodzic ale czuje po sobie ze ok 4 -5 kg przytylam ale jem duzo slodyczy i pizze :( rano czytalam jak piszecie o tym adapterze do pasow i pojechalam do sklepu ale nie mieli za to kupilam sobie taka duza poduszke snoogle :)

Jak ktoś bardzo dużo jeździ to rzeczywiście ten adapter do pasa ma sens. Ale jak nie jeździ się codziennie to to zbędny wydatek. Dobrze zapędy pas się nie przesuwa.;)

Ja jutro wizytuje. :p stres mega,a jeszcze nie w co się ubrać, bo nie wiem w jaka kiecke się zmieszcze, bo mimo braku przyrostu masy jest juz lekko ciążowa rzeźba. ;)

Ja nawet nie chce patrzec na ten kalkulator :) a co do pasa to wogole nie wiem o co biega, moze poczytam.. Moj brzuch jest raczej wzdeciowo-spozywczy, co wkurza, bo wieczorem mam wrazenie, ze mnie rozerwie, choc nic specjalnie wzdymajacego nie jem!

Elenna - powodzenia na wizycie!

Elenna - również życzę powodzenia na wizycie i czekamy na wieści :)
U nas dzisiaj pogoda jesienna dwa dni tylko ładnie było.
A ja dzisiaj tez do lekarza ale do endokrynologa bo mi tsh skoczyło do góry jak nie urok to sra...a.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry