Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cudne zdjęcia. [emoji4][emoji179]![]()
Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarzapierwszy raz zamiast fasolki zobaczyłam małego bobaska
rączki i nóżki juz sa, w dodatku machało do nas podczas badania, wiec super
dzisiaj 9 tydzień 5 dzień maluszek ma prawie 3 cm [emoji111]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A więc to tylko typowe zmęczenie gorączka przedślubną.
Mój pracuje 6 dni w tyg po kilkanaście godzin. Zakupy robimy w weekend, więc ja tylko po drobiazgi latam. Mamy znajomą, która prowadzi restauracje i 2 daniowy obiad mamy z dostawą za 14 zł, ale po co mi tyle wolnego. Lepiej mi jak postoje w garach.
Ja jestem zwolenniczką takich skromnych ślubów
Co do l4 to zależy jak firma duża to płaci firma i sie rozlicza z zusem jak mała firma to bezpośrednio zus.
Widzę, że bez względu na wiek i miejsce w sporej części jesteśmy na tym samym etapie... czyli kredyt na dom/mieszkanie
Pogoda się zapowiada pięknie. Zaraz się zbieram po szczaw i zupę gotować![]()
a dawno nie robilam jak gotujesz? na zupy mam strasznego smaka, głównie z wyraznym smakiem zurek, barszcz...tez jem w kolko i ciągle mdlosci
i ..o losie odliczam dni do konca pierwszego trymestruA ja czuję że będę styczniowa :-) oby nie grudniowa, bo dziś urodziła moja koleżanka bliźnięta w 34t.3d. a u mnie to by był ostatni tydzień grudnia...