reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Airfix może znajdzie się jakieś wyjście z tej sytuacji żeby jednak nie jechać.

Sojnabig u mnie libido na dużym minusie. Raz ze u nas nie wskazane a dwa choćbym mogła to i tak teraz to już napewno dopiero po porodzie :( akurat się takiego strachu najadlam zaliczyłam paniczny płacz i szybka wizytę u lekarza. Lekkiego brudzenia dostałam i oczywiście czarne wizje ale na strachu się skończyło.

Sojnabig Myślałam ze w drugim trymestrze mi wzrośnie ale nic z tego. Dalej minus zero ;) w pierwszej ciąży od początku do samego konca wysokie bylo:)

Rozmaryn Pęcherz to będzie za słabe hehe matka powie "nie wymyslaj". Ona też jest ciężka w tej kwestii. W pierwszej ciąży w 9 miesiącu skurczów na chodniku dostawalam to jeszcze się darla ze mam nie wymyślać i iść szybciej jak stałam w pół zgieta na chodniku. Mama jest z tych z starej daty ze ciąża to nie choroba, a imprez żadnych nie opuszcza,wręcz patrzy gdzie by się wprosic. Właśnie z mężem myślimy co zrobić, a ja zagryzam znów zeby z bólu brzucha,wzięłam Luteine dodatkowa. Podłogę tylko dziś zmylam i takie bóle :/

Pytanie do mam, które zaczęły już drugi trymestr? Wam też tak wzrosło libido? Ja ganiam za mężem jak tylko mam chwilę ale on nie narzeka :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od początku ciąży mam takie libido że hej! No i tak się szczerze jak szczerbaty na suchary bo kategoryczny zakaz czegokolwiek... a jakie mam sny... szał.

Airfix ja bym męża wysłała niech w Twoim imieniu przeprosi bo masz zapalenie płuc i leżysz :p

Airfix a nospe bierzesz ? Nie dobrze ze tak mocno Cię boli a lekarzowi mówiłaś ? Ja mam bóle bo bokach jakby jajniki to czy boli czy nie narazie mam brać 3 razy dziennie po tabletce żeby się wyciszylo.

Densik Mój lekarz na urlopie i wizytę mam 18-tego ( przed ta impreza)...A temu na genetycznych mówiłam w czwartek to mi mowi- wiazadla.... pomyślałam - sam jesteś wiazadlo;) mam Luteine 100 tylko, dwa razy dziennie. Może tej no-spy spróbuję faktycznie.

No spa nie zaszkodzi a może akurat Ci po niej przejdzie trochę. Luteine tez biorę swoją drogą i mimo to jeszcze nospe mam brać a wychodzi ze mamy podobne bóle , może akurat coś da :)

Densik Mój lekarz na urlopie i wizytę mam 18-tego ( przed ta impreza)...A temu na genetycznych mówiłam w czwartek to mi mowi- wiazadla.... pomyślałam - sam jesteś wiazadlo;) mam Luteine 100 tylko, dwa razy dziennie. Może tej no-spy spróbuję faktycznie.
Ja bym po prostu nie poszla. My z mężem jesteśmy w rodzinie znani z tego ze jak nie mamy ochoty to nie przychodzimy. Ale wiadomo w każdej rodzinie są inne relacje wiec nie zawsze tak się da. Powiedz moze ze Ci lekarz kazał leżeć właśnie na tej wizycie. Zawsze w ostatniej chwili można odmowic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry