Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez nie, a oliwka dla ciezarnych juz 3 tyg chyba stoi....
Nie chce straszyć bo może u Ciebie będzie inaczej, tez od genow zalezy. Mialam podobnie jak ty, zawsze waga w granicach 50-53. W ciazy przytylam 25kg i brzuch był ogromy. Niestety moja skóra w tej chwili po 2 ciążach to tragedia. Planuje w przyszłości operacje plastyczna żeby się jej pozbyc. Teraz nie smaruje bo mam taki nadmiar skory, że już nic mi się nie rozciągnie bardziej.Te oliwki to macie jakieś specjalne dla ciężarówek czy takie najzwyklejsze? Niebawem pewnie coś przeciwko rozstępom będę kupować i nie wiem totalnie co. Raczej nie mam tendencji, mam na biodrach kilka bladziutkich z czasów dojrzewania, właściwie są niewidoczne. Ale z drugiej strony od nastoletnich czasów nie miałam dużych wahań wagi, za małolata 50-52kg, teraz 56, w porywach do 58 jak wody nazbieram i się najem. Dlatego nie wiem jak się skóra zachowa przy rozciąganiu tak naprawdę.
u mnie wlasnie mama (4ciaze), siostra (2) i ja zawsze min 20 na plusie. Dla mnie ta rozciągnięte skóra to nie jest jakiś wielki problem na co dzien, czasem jak mam gorszy dzień to sobie myślę co się stało z moim pięknym dwudziestoletnim brzuchemKasia.zosia straszysz!mama i siostra dużo w ciążach nie przytyły, tyle co brzuchy wyskoczyły, rozstępów nie miały, mam nadzieję, że będzie podobnie. Chociaż one obie były młodsze w ciążach swoich niż ja teraz, a wiadomo z wiekiem skóra traci elastyczność. W dodatku mam Hashimoto, ono też ze skóry papier robi, choć dzięki diecie i suplom udało mi się to ogarnąć.