Ayran
Fanka BB :)
Czarna, ja nie pracuje już od pierwszej ciąży
i póki co zostaje w domu z drugim.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś dzwoniłam zapytać kiedy mogę przyjść i powiedziała żeby przyjść już dziśFabimama-.tak szybko? Łał , a kiedy byłaś u gp po list ? Kciuki trzymam
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ooojjjj ja to też bym spałaKurde dziewczyny ja całymi dniami spięa jak nie śpię to zawsze coś w domu do roboty i nie miałąm czasu na to by nadrobić Was nawet w dodatku dostałam jakiegoś chyba stanu zapalnego od tej luteiny dopochwowej i mnie piecze więc jutro jak będe u lekarza to chyba poproszę żeby mi zamiast tej luteiny dała recepte na duphaston
dzisiaj robiłam BETA HCG pierwszy raz i wyszło mi 7663jutro mam USG aby potwierdzić ciążę
powinno już coś być widać , poprzednim razem był tylko pęcherzyk 2 mm
Odezwę się jutro po wizycie![]()
Trzymajcie się ciepło![]()
Ja mam happy baby fajnie wszystko opisaneKruczyca, jak masz 6t1dz, to to jest siódmy tydzień) ja mam aplikację "kalendarz ciąży".
Gardło plucze solą, to nieźle działa.
Ayran - czosnek czosnek i jescze raz czosnek! To jest naturalny antybiotyk, imbir tez jest dobry mleczko z miodem , cytryna - wszytsko naturalne , ewentualnie pramolan, ten syrop dla kobiet w ciąży. Zdrówka !
Kruczyca - ja używam dwóch aplikacji, happy baby i asystent ciążowy - obie fajne te opisy mi się podobają i dobrze pokazuje, a wiesz kiedy miałaś owulację ? Wylicza sobie na podstawie owulacji , jak zaszłas w ciążę. Generalnie teraz jesteś wg suwaczka 5t 5 dz czyli 6 tydzień a za kilka dni będziesz 7
.
Jeny jak mój syn dziś marudzi ja się dziwię ze jeszcze mam na to cierpliwośc. Caaaly dzień wyje no masakra .... zastrzelić się idzie !!! Byliśmy na rowerku wszytsko na przekór masakra nie wiem co to za dzień ...
Fabimama - to niezły termin porodu masz a nóż widelec będą niezaomniane walentynki hihi, no ja chce 3D w Pl zrobić , wyliczyc musze który to będzie tydzień dokładnie. To i tak niezle jak na Irelandie jeśli chodzi o wizyte, ja narazie idę prywatnie i jak wsz. ok to po list do gp. Dzięki za cynk na temat lidla !!
![]()
Myślę że na cala waszą trójkę się zgodzą bo czemu nie![]()
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom