reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku 5 zostalo, 2 juz za mna dzisiaj wyniki i jestem dobrej myśli. Przypomnialas mi, ze mialam powiedziec lekarzowi o tym konflikcie!

Kasia.zosia, turluturlu malo powiedziane. To co przeszlam przez nia i jej kolezanke, a potem przez rodzenstwo meza to az brak slow zeby opisac.. Po wszystkim wyszlo, ze to one obie sa falszywe i wszystko wyszlo do znajomych meza. Wiec teraz udaja, ze jest wszystko super. Gola mi skacze na sama mysl o nich. Tacy falszywi a teraz udaja, ze super sie kolegujemy.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oooo Klauduska, widzę że pokochasz ją jak ja swoją bratową:D
Tylko dystans nas może uratować, spokojnie bez nerwów :)
Nie promieniuje mi ten ból. W jednym miejscu. Rwa kulszowa? Coś czytałam o tym, nie wiem, lista pytań do lekarza rośnie.. Ale ból jest po wysiłku fizycznym.

A co do kurtki to wlasnie mam wielki dylemat. Poki co mieszcze sie na spokojnie w swoja stara kurtke i jeszcze troszke ja ponosze ale nie wiem co dalej. Licze, ze upoluje cos za nieduze pieniadze bo nie widzi mi sie męczyć z kurtka narciarska przez cala zime, yh ;c

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaa kupiłam kurtkę!;) w porównaniu do C&a zaoszczędzilam aż 90 zł ;)) także wszystkie moje porozpinane zimowe kurtki, które do tej pory na siebie narzucalam i tak jak MONSKU udawałam że mi ciepło, chowam głęboko do szafy mam nadzieję tylko do przyszłej zimy a nie na zawsze :D
Kupiłam dłuższą czarną parkę, ściagana na sznurek pod biustem a co najważniejsze ma zamek od dołu i góry, więc jeśli za 2 miesiące będzie (nie daj Boże) ciasna to wtedy dolny zamek pójdzie w ruch :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny,
co do kurtki to na teraz udało mi się kupić bardzo tanio bo za 65 pln - dziewczyna mojego brata jest kierowniczką w sklepie jednej z sieciówek i ma spore zniżki. Przy okazji ja mam to szczęście, że mój brat lepiej trafić nie mógł - złota dziewczyna, wręcz za dobra dla niego :P trochę nieśmiała i trzeba ją zagadywać ale bardzo ją wszyscy lubimy. Mają razem kredyt więc mam nadzieję, że ślub to kwestia czasu :) co do kurtki na zimę to moja mama jest większa jakieś 2 rozmiary i lubi się stroić więc od niej pożyczę coś fajnego.
densik - zdrowia dla Ciebie i maluszka!
ja dzisiaj piekę pierwszy raz chleb w automacie. ta maszyna to było marzenie mojego mężulka od jakiś 3 lat. teraz kiedy jest szansa, że przeprowadzimy się 100m za miasto (ale jednak do centrum będzie z 1,5km) i fajnego sklepu w okolicy brak więc to był dla niego pretekst żeby to marzenie zrealizować żeby nie jeździć po bułki. Używacie takiej machiny? jestem ciekawa co z tego wyjdzie. postanowiłam upiec jakiś standardowy chleb ale wrzucę do niego cebulkę bo ja lubię takie smaki (do nutelli raczej nie pasuje ale w sumie w ciąży to wszystko jedno :P)

Miłego dnia!

la_nina ja mam maszynę do chleba Severina. Był czas, że dużo piekłam, teraz od kilku lat stoi na szafie, ale po przeprowadzce do domu, planuje wrócić do pieczenia - raz, że do sklepu nie będzie już tak blisko, a mam opcje nastawiania godziny i rano budzi świeże pieczywko, a dwa, że w kuchni będzie więcej miejsca i będzie pod ręką :)

reklama
la-nina - ja tez marzylam o takiej maszynie! Kiedys dawno temu pieklam chleby w piekarniku i byly niesamowicie dobre,ale odkad wyszlo ze mam celiakie, sprobowalam kilka razy bezglut. i chleb porownalabym do zakalca o smaku tektury :/ i to mnie jakos zniecheca do pieczenia chleba. Ale od innych slyszalam, ze jaks ei zacznie samemu piec chleb to juz ten kupny nie smakuje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry