turluturlu
Fanka BB :)
kinusia22 - witamy i kciuki trzymamy 
monsku - ja też jeszcze bez glukozy, a już zaczynam 24 tydzień, następna wizyta w 27 tygodniu, ale to chyba każdej ciężarnej się zleca, jak to jest?
Airfix- choćbyś i 50 złotych płaciła, to jesteś jego pacjentką i masz mieć zapewnioną opiekę i szacunek!
sama nie wiem co doradzić..
ale mnie rozbawiłaś z tą zawartością na podłodze
moja Mała też tak fika, aplikacja w telefonie mi mówi "od teraz notuj ruchy dziecka, są duże szanse, że po porodzie godziny aktywności się nie zmienią", o matko, już sobie współczuję, będę miała ze 4 godziny spokoju.
Doświadczone mamusie-to się przekłada jakoś?
ja mam 7kg na plusie. 3kg z głupoty-w 4mscu kompletnie sobie odpuściłam i jadłam słodycze jak szalona od rana do nocy i folgowałam sobie totalnie. teraz żałuję bo u mnie w rodzinie do 8 kg max w ciąży..
najgorsze są te moje piersi..nie mogę na nie patrzeć..tam chyba ze 2,3 kg się schowało...
sa ooogromneee
od jakiegoś czasu się bardzo pilnuję.
Dobrego dnia Mamuśki
monsku - ja też jeszcze bez glukozy, a już zaczynam 24 tydzień, następna wizyta w 27 tygodniu, ale to chyba każdej ciężarnej się zleca, jak to jest?
Airfix- choćbyś i 50 złotych płaciła, to jesteś jego pacjentką i masz mieć zapewnioną opiekę i szacunek!
sama nie wiem co doradzić..
ale mnie rozbawiłaś z tą zawartością na podłodze
Doświadczone mamusie-to się przekłada jakoś?
ja mam 7kg na plusie. 3kg z głupoty-w 4mscu kompletnie sobie odpuściłam i jadłam słodycze jak szalona od rana do nocy i folgowałam sobie totalnie. teraz żałuję bo u mnie w rodzinie do 8 kg max w ciąży..
najgorsze są te moje piersi..nie mogę na nie patrzeć..tam chyba ze 2,3 kg się schowało...
od jakiegoś czasu się bardzo pilnuję.
Dobrego dnia Mamuśki
chociaż brzuszek mam taki nie za duży, nie za mały. Porównując do innych kobitek to mam po prostu normalny a i tak słyszę, że mam mały. Ludzie to by chyba chcieli żeby kobieta w ciąży wyglądała jak słoń.