reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

kasia.zosia super, że będziesz miała pomoc no i na pewno wszystko będzie ok, a Ty spokojniejsza :)

fajnie, że napisałyście o tym soku z pokrzywy, mam sklep z takimi cudami obok. Ja dostałam żelazo na receptę, żelazek nic nie pomógł, przed ciążą miałam kilka lat anemię, taki może urok.. nie przejmowałam się tym, w sumie zawsze byłam niedożywiona ech.. Dlatego jak na początku ciąży krew badałam byłam zaskoczona, że jest tak dobra.
Dlatego ten sok z pokrzywy zakupię, lekarz dał mi 3 tygodnie na poprawienie wyników i straszył zastrzykami!

ja drinkuję glukozę za 2 tygodnie brrr...

la_nina - chyba bym padła ze zmęczenia ;)

reklama
kasia.zosia super, że będziesz miała pomoc no i na pewno wszystko będzie ok, a Ty spokojniejsza :)

fajnie, że napisałyście o tym soku z pokrzywy, mam sklep z takimi cudami obok. Ja dostałam żelazo na receptę, żelazek nic nie pomógł, przed ciążą miałam kilka lat anemię, taki może urok.. nie przejmowałam się tym, w sumie zawsze byłam niedożywiona ech.. Dlatego jak na początku ciąży krew badałam byłam zaskoczona, że jest tak dobra.
Dlatego ten sok z pokrzywy zakupię, lekarz dał mi 3 tygodnie na poprawienie wyników i straszył zastrzykami!

ja drinkuję glukozę za 2 tygodnie brrr...

la_nina - chyba bym padła ze zmęczenia ;)
A nie miałaś nigdy podawanego żelaza w kroplowce ani lekarz ci nie zaproponowal? I sama masz poprawić wyniki? Tabletki z reguły doprowadzają wynik do normy po kilku tygodniach a kilka królowek praktycznie od razu. Ja z zosia w ciąży miałam 3 podane.

Powiem tak - zdecydowanie wolę szyć, niż robić te łapacze;) Całe ręce mam w kleju. No ale obiecałam koleżance to zrobię.. Chyba wygląda ok, jeszcze muszę to odpowiednio poukładać, bo widzę puste miejsca.
Kasia.zosia, fajnie że mąż się tym zajął
Ellie pokrzywę (sok) można pić codziennie w razie niedoborów - tego się pije kilka łyżek dziennie, nie więcej.
1478791748-1d1mld.jpeg
1478791755-1d1mld.jpeg
1478791767-1d1mld.jpeg
1478791773-1d1mld.jpeg

Powiem tak - zdecydowanie wolę szyć, niż robić te łapacze;) Całe ręce mam w kleju. No ale obiecałam koleżance to zrobię.. Chyba wygląda ok, jeszcze muszę to odpowiednio poukładać, bo widzę puste miejsca.
Kasia.zosia, fajnie że mąż się tym zajął
Ellie pokrzywę (sok) można pić codziennie w razie niedoborów - tego się pije kilka łyżek dziennie, nie więcej.
1478791748-1d1mld.jpeg
1478791755-1d1mld.jpeg
1478791767-1d1mld.jpeg
1478791773-1d1mld.jpeg
Ladne paznokcie :) twoje własne, naturalne czy jakieś robione?

Efekt końcowy super Jagódka :)
Ja z niecierpliwością czekam na paczkę z moimi pierdółkami do tworzenia. Dzisiaj mąż pojedzie po pracy odebrać z paczkomatu i mogę zacząć działać :)

Kasia - moje naturalne, pociągnięte jakimś lakierem inglota.
Dzięki dzięki;)
Super mysz - co będziesz działać?

Jagodka fajny ten lapacz ;)
Mi wczoraj kolezanka zaproponowala ze zrobi za koszt materialow 2 duże literki- M i A dla dzieciorkow. Chce robic cos takiego na zamowienie i potrzebuje rozbudowac portfolio. Skorzystam :)
Co do glukozy i samopoczucia to chyba tak jak ze wszystkim, każdy inaczej to znosi. Jedna rodzi w samochodzie i sie nie meczy przy tym a druga rodzi 24h i konczy cesarka. Itd. Itp.
Co do zastrzykow to moja mama ciagle (27 lat) wypomina mi ze jej cale zelazo zabralam. Ona miala te zastrzyki, mowi ze sa bardzo bolesne. A ja na odwrot- mam zelazo przy gornej granicy :)

reklama
Tiaaa koleżanka stwierdziła, że drogo - no kurde, same materiały 40 zł, a nic nie chcę za robotę. Wkurzę się jak się wycofa, bo samo serduszko z rattanu kosztowało 20zł, o piórach nie wspomnę..:p
Supermysz lubię takie rzeczy, kiedyś z mamą robiłyśmy choinki z szyszek modrzewiowych, było co kleić;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry