• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Wszystkie smoki są bardzo efektowne :) a ceny od ok 100 zł w gore. Jeśli umie dobrze budować to nie przejmuj się wiekiem na opakowaniu, mój syn ma 5 i sam składa te dla 8-latkow. A jak nie umie jeszcze to na poczatek lego ninjago juniors, są od 4 albo 5 lat. Ale i tak najważniejsze są ludziki wiec szukaj zestawów gdzie jest ich więcej :D
Zwykle z lego świetnie sobie radzą dzieci które też są dobre w układaniu puzzli. Moje ulubione ostatnio 70593 i 70589. Łatwiejszy jest 70600 :) i nieco tańszy ;) nasz pierwszy to był pojazd wężonów prawie 2 lata temu. W najnowszych odcinkach walczą z piratami i nadakanem wiec węży może nie znać nawet

Ostatnia edycja:
Mój Wiki od wójków też dostaję zestawy LEGO ale zazwyczaj to są LEGO policja albo star Wars ale u nas kończy się na tym że oryginalny zestaw składający ja on się pobawić trochę (nad. Kilka dni) i ulepsza po swojemu albo rozbiera i buduje coś innego. Mówiłam kilka razy żeby kupowali mu nie zestawy ale same klocki ale oni uparci są na zestawy i co zrobię w końcu ich kasa. Mój Wiki ogólnie nie domaga się prezentów (tzn. Od innych bo mamusię to już maltretuje ☺) cieszy się z wszystkiego co dostanie nawet jak to zwykła kolorowanka czy czekoladka a najbardziej cieszy się jakmktoś go poprostu odwiedzi i pobawić się z nim. e

Mój Wiki od wójków też dostaję zestawy LEGO ale zazwyczaj to są LEGO policja albo star Wars ale u nas kończy się na tym że oryginalny zestaw składający ja on się pobawić trochę (nad. Kilka dni) i ulepsza po swojemu albo rozbiera i buduje coś innego. Mówiłam kilka razy żeby kupowali mu nie zestawy ale same klocki ale oni uparci są na zestawy i co zrobię w końcu ich kasa. Mój Wiki ogólnie nie domaga się prezentów (tzn. Od innych bo mamusię to już maltretuje ☺) cieszy się z wszystkiego co dostanie nawet jak to zwykła kolorowanka czy czekoladka a najbardziej cieszy się jakmktoś go poprostu odwiedzi i pobawić się z nim. e
Bo dzieci dziela się na te które lubią same coś skonstruować z boxow lego i takie, które wolą z instrukcja budować :D czasem są i takie, które nie lubią w ogole lego :D

reklama
:D ja chyba sobie sama to lego kupuje bo uwielbiam to składać :D
1478624300199-1.jpg

Załączniki

• 1478624300199-1.jpg
    1478624300199-1.jpg
    74,3 KB · Wyświetleń: 311

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry