Grabcia123
Fanka BB :)
Nie musze Ale podobno wynik po drugiej godzinie powinien być niższy niż po pierwszej.Grabcia123 ale jest ok? Nie musisz byc na diecie?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie musze Ale podobno wynik po drugiej godzinie powinien być niższy niż po pierwszej.Grabcia123 ale jest ok? Nie musisz byc na diecie?
na szczęście po zmianie pozycji przeszło, więc to chyba dzidzia się tak ułożyła, że uciskała na nerw. Jednak brzuch miałam zbolały i mam brać nospe. Dziś jest ok.Pewnie dlatego że Tobie też wynik podskoczyl po 2 godz. Daj znać co lekarz Ci powie bo ja wizytę mam dopiero 7 grudnia. Ja wczoraj miałam takie bóle cały wieczór i tez myślałam że urodzeKasia.Zosia super, że wszystko w porządku i juz wracasz do domu.
Ja miałam cukier na czczo miałam 74 po 1h 107 po 2 h 117. Do lekarza mam w środę. Na wyniku mam adnotacje, że do konsultacji z lekarzem.
Wczoraj mogłam zapytać, bo dzwoniłam z powodu bólu w miednicy. W nocy z czwartku na piątek takie mnie bóle złapały, że myślałam, że rodzena szczęście po zmianie pozycji przeszło, więc to chyba dzidzia się tak ułożyła, że uciskała na nerw. Jednak brzuch miałam zbolały i mam brać nospe. Dziś jest ok.
Marti22, miałam podobnie, cukier skoczył mi po dwóch godzinach. Oznacza to, że trzustka nie do końca radzi sobie dobrze z rozkładaniem cukrów, bo mimo wszystko to powinno spaść po dwóch godzinach (pomimo, że wynik mieści się w normie). Mój gin kazał mi jednak nie panikowaćPewnie dlatego że Tobie też wynik podskoczyl po 2 godz. Daj znać co lekarz Ci powie bo ja wizytę mam dopiero 7 grudnia. Ja wczoraj miałam takie bóle cały wieczór i tez myślałam że urodze