• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Grabciu, ale to jakieś zatrucie, czy ciążowo? Współczuję.. Skurcze na ktg?
Klauduśka - dobre!:D
Ja pamiętam jak po pierwszym porodzie odwiedzili nas tacy bliscy znajomi i wypytują o wszystko, wyszłam do kuchni po coś tam i słyszę jak kumpel pyta mojego M. jak tam poród z jego perspektywy. Powiedział tylko "rzeźnia" :D

Super_mysz17 a moj marzyl zawsze o Alicji ale moja siostra to Ala i Pola nam sie obojgu spodobala a teraz sie waham [emoji20]

Grabcia wspolczuje, trzymam kciuki i duzo zdrowka dla was!

.jagodka moj ostatnio tak rozmyslal, ze na pewno będzie plakal. I mysle, ze on na pewno bedzie płakał [emoji16] A na codzien taki meski i dumny Pan zolnierz [emoji23] Ale za to go wlasnie kocham! Odkąd jestem w ciazy to ma lzy w oczach na widok kazdego niemowlaka.

Grabcia ale wyniki ok? czy nie bardzo?

Ja swojemu mężowi mówię, że w razie porodu naturalnego on nie da rady być przy porodzie, bo go znam i wiem, że na widok może nie tyle krwi a tej całej mazi zrobi mu się słabo :P ale jest uparty i twierdzi, że w razie czego da radę. Osobiście nie wyobrażam sobie żeby go nie było ale boję się że by tam zemdlał :D

Usg no to ułożenie glowkowe łożysko II stopień mały ma 1800g co z szyjka nie wiem w dodatku mój lekarz prowadZący sam leży w szpitalu na kardiologii [emoji54] ktg to właśnie skurcze [emoji22] czekam na wyniki moczu i morfologii [emoji22] a i gorączka i drętwienie konczyn do tego [emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Usg no to ułożenie glowkowe łożysko II stopień mały ma 1800g co z szyjka nie wiem w dodatku mój lekarz prowadZący sam leży w szpitalu na kardiologii [emoji54] ktg to właśnie skurcze [emoji22] czekam na wyniki moczu i morfologii [emoji22] a i gorączka i drętwienie konczyn do tego [emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to bardzo juz duży dzidzius, na kiedy ty termin masz? (sprawdziłam juz termin, to duzy ten bobas, pobil mojego) ale zapisują ci się regularne skurcze i mocne? i co na to lekarze? znaczy w poniedziałek cie wypisali?

Ostatnia edycja:

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE

Grabcia mamy ten sam termin a moj 2 tyg temu wazyl 0.95 kg... Ale roznica :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry