kasia.zosia
Moderatorka
A ze chrzciny były w drugi dzień świąt to dla tych co posiedzieli najdłużej był bigos i sałatka 
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wszystko też zalezy od tego jakie się u was daje prezenty na chrzciny. Moi rodzice i tesciowie oraz chrzestni są bardzo chojni wiec chrzciny były na dużym plusieTeraz maz mi powiedział, ze on chce male chrzciny i sami dziadkowie i pradziadkowie wystarcza... A ja jakoś mam potrzebę zaproszenia wiekszej ilosci osob bliskich. Hm, ciężki orzec do zgryzienia. Chyba jednak bede zmuszona zrobic mniejsze przyjęcie bo koszta nas zjedza ;l
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na wesele u nas było podobnie, na chrzciny jednak mamy mniej osób i to zawsze tych samych wiec juz wiem mniej więcej ile kto chce podarować. Kosztami chrzcin nie musimy się przejmowac. Ale przed pierwszymi oczywiście nie wiedzieliśmy jak to wyjdzie. A chrzciny robimy zawsze u moich rodzicow. U nich też zmieści się max 30 osob.Kasia.zosia prezenty sa zroznicowane. Na przyklad na wesele od jednych chrzestnych dostalismy 3tys a od drugich jeden tys ;x
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O fajnie. U nas nie ma takiej zasady ale na szczęście jest mało pijących osób. Tesciowie w ogóle nie pija, większość pijących to po kieliszku winaNam w przyszłym roku szykują się chrzciny X3 bo chrzciny moja siostra i szwagierka i my. Już teraz się pytałam obu kiedy przewidują chrzcić to nie są w stanie powiedzieć a trochę mnie to wkurza bo ja nic nie mogę zaplanować. Jak się zdenerwuje to zaproszę tylko chrzestnych. No i my zdecydowaliśmy dawno temu że to jest święto dziecka więc zero alkoholu.