Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja polegam na czopkach glicerynowych.
Gamka molimed hartmann - zdecydowanieLepszych nie znam. A na łóżko się nie wypróżnisz, wszystkie badanie itp są przeprowadzane z basenem pod tyłkiem
Asienka, nie rozumiem na jakiej zasadzie maja pomagać.. Poszukam jakiejś informacji..

W sumie to bym nie wiedziała kiedy je wziąc...Powiem wam dziewczyny że lepiej rodzi się z pustymi jelitami i pustym pęcherzem, mój mały był duży więc w miarę jak schodził niżej to cała zawartość jelit też. Nikt mi nic nie wypomiał nawet nikt na to uwagi nie zwrócił a mi na porodówce naprawdę nic nie przeszkadzało, chciałam tylko żeby to się skończyło i żeby mi nikt podczas porodu nie kazał wstawać. Teraz mam trochę inaczej bo mała jest główką naprawdę nisko i jelita mi się opróżniają na bieżąco ale i tak zastanawiam się nad członkami tylko kiedy je wziąć? Przy pierwszych skurczach?