Kruczyca
Fanka BB :)
Bardzo dobryKobitki! Mam wynik bety- 799- a dzisiaj mam wedlog om 4t4d ciazy.. Czy to dobry wynik?? Napiszcie prosze bo ha tu swiruje
![]()
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobryKobitki! Mam wynik bety- 799- a dzisiaj mam wedlog om 4t4d ciazy.. Czy to dobry wynik?? Napiszcie prosze bo ha tu swiruje
![]()
TakNie mam plamienia..jesli dzis zrobilam bete to musialabym powtorzyc w sobote tak?
Nie mam plamienia..jesli dzis zrobilam bete to musialabym powtorzyc w sobote tak?
Kami- jej współczuję wam bardzo Tobie i twojemu mężowi i całej rodzinie ze musieliscie przejść przez takie piekło ..., musisz być dobrej myśli , myśl pozytywnie teraz musi być dobrze ! Chociaż wiadomo cała ciążę człowiek się martwi ...ja z synem w ciąży miałam jakies krwawienia i przez to schizy straszne tak naprawdę nic nie wiemy dopóki nie trzymamy w ramionach całego i zdrowego dzidziusia, trzeba wierzyć że będzie dobrze !
Martinek- a robiłaś wcześniej ? Bo nie pamiętam jesli wyższa od poprzedniej to jest ok ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom