super_mysz17
Fanka BB :)
a ja tam stawiam póki co na najtańszą i chyba w tej cenie najlepszą Dadę, jak nie zdadzą egzaminu to wtedy pomyślę o zmianie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jednak przy wielorazowkach wychodzi taniej bo jednak nie piore po jednej pieluszcze a pralka u mnie i tak na okrągło chodzi. mogę dopchav do innego prania i będzieMonsku, a kasa na pranie nie idzie jak woda? Ja chyba za wygodna jestem na takie rozwiązania
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Monsku ja podobnie jak Ty zastanawiam się nad wilorazowymi pieluch ami ale nie tetra tylko tymi z wkładami bambusowymi. U nas największy problem to ilość śmieci , nie miescimy się po prostu w pojemniku przez te pieluchy. A na razie mamy dwójkę która ich uzywa.Jezeli chodzi o pieluchy to u mnie bedzie tetra... starszak robil kilkanascie razy kleksa na dobe, kasa na jednorazowki szla jak woda!!!