Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W tym artykule jest napisane że dziecko dostaje dużo więcej przeciwciał jeśli mama jest szczepiona właśnie w trakcie ciazy, może to ze względu właśnie na to żeby dziecko nie zarazilo się niczym po urodzeniu np w szpitalu.. Co do minusów to musisz poczytać więcej bo nie wiemnie mowila dlaczego tylko ze dzisiaj bedziemy szczepic na te choroby i ze to jest dovre dla dziecka... Jest u nas duzo meksykow i murzynow ale nie mam z nimi stycznosci i w sumie nie wiem czy takie szczepienia nie zaszkodza malenstwu.... Hmm... I nie wiem co robic....
Link do: Vaccine Information Statement | Tdap | Tetanus-Diphtheria-Pertussis | VIS | CDCMasz racje, Pogadam z mezem zeby poczytal na amerykanskich stronach i moze popytam sie kobiet ktore maja tutaj dzieci... Najchetniej wcale bym nie szczepila ale w szpitalu sa rozne narodowosci, rozne choroby i nigdy nic nie wiadomo.... Ostatnio jeszcze zika sie u nas pojawila bo ludzie caly czas podrozuja...