raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
@milusia83 mam 161 cm wzrostu i tym samym lekka niedowagę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i rewelacjaHej my też dziś po wizycie u nowego lekarza wszystko ok dziecko o tydzień mlodsze, byłam na usg z córką i mężem wyszli zaczęłam się ubierać i zemdlalam postawiłam wszystkich na nogi niewiem ale chyba za dużo wrażeń, strasznie się bałam. Potem chcieli krew pobrać to dwie ręce poklute A krwi brak nigdy tak nie mialam 40min 2 fiolki do minimum. Potem już nawet bez kropli.za 2 tyg muszą znów bo za mało.a oto nasze baby
Ja robie prenatalne 16 sierpniowe że względu pewnie na wiek 39 lat I poprzednią poronioną ciążę A powiedzcie mi czy podczas tego usg można już określić płeć ? Ja będę w 14tc wtedy
Aha czyli jest takie coś jak badanie ugs prenatalne tak?
przez parę dni nie miałam neta.. nadrobiłam strony. I mnie dopadła..niemoc . Przez parę dni miałam masakryczne mdłości. W pierwszej ciąży zero!!!! Czytam Was codziennie i za kazda trzymam mocno kciuki
. Wcześniej dużo czytalam przede wszystkim kryminały wszystkie A.Christie, Coben, Masterton... W marcu zakupiłam Okularnika Katarzyny Bondu i leży ehh w dzień nie ma kiedy czytać a wiecxowie to przy okladce bym już chyba zasnela
. U mnie w pracy już wiedzą przez weekend ogarnęłam kadrową i załatwiłam od 11.07 kończę wychowawczy i przechodze na L4 od 12.07. z tego względu że nie pozwalają u mnie pracować w ciąży w markecie. Wizytę u gina mam w czwartek na 16.00 muszę wziąć zaświadczenie o ciąży i L4 i podrzucić do pracy. @IrenaX bardzo mi przykro
mamy córeczkę ur. 2016 i teraz czekamy na 2 ... Malutki jest ten świat... Także moj aniołek wrócił w innym terminie 2016 a 2 bedzie w 2019. Głowa do góry wiem że jest ciężko. Ale my jesteśmy silne babki damy radę ze wszystkich. Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki. Pozdrawiam buzioleDzięki @Megi86 za ten referat, wrócę do tego jak będę bliżej tematu, póki co znalazłam lekarza z certyfikatem
Jak tam u Was? Dalej się relaksujecie na łonie natury?![]()