Pewnie że dobrzeDziewczyny mam wynik. Dwa dni temu było 44.55 a teraz 140.50 to chyba dobrze nie?ale ciąża młodziutka chyba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie że dobrzeDziewczyny mam wynik. Dwa dni temu było 44.55 a teraz 140.50 to chyba dobrze nie?ale ciąża młodziutka chyba
To bardzo indywidualna sprawa. Liczy się przyrost,a nie sama wartość. Mogłaś mieć później owulację niż jaTo ja nic nie kumamja miałam termin @ dwa dni temu a mam tylko 140
To ja nic nie kumamja miałam termin @ dwa dni temu a mam tylko 140
To bardzo indywidualna sprawa. Liczy się przyrost,a nie sama wartość. Mogłaś mieć później owulację niż jaja idę powtórzyć betę w piątek i sprawdzę przyrost
wizytę mam na 27.06.[/QUOT]
Masz rację, liczy się przyrostdzięki :*ja mam wizytę jutro i takiej zastępczej ginekolog a u mojej właściwej 5 lipca. Umowilam się N jutro choć wiem,ze nic nie będzie widać ale uparlam się i już
![]()
Dziewczyny mam wynik. Dwa dni temu było 44.55 a teraz 140.50 to chyba dobrze nie?ale ciąża młodziutka chyba
A kiedy mialas ostatnią @? Bo ja 18.05 i wyszło mi z OM też termin na 22.02 i zastanawiam się czy test coś pokaże... czy zwyczajnie źle mi kalkulatory liczą.
Dziewczyny mam wynik. Dwa dni temu było 44.55 a teraz 140.50 to chyba dobrze nie?ale ciąża młodziutka chyba