reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Jak tak sobie patrzę na te wasze testy pozytywne to mi się wydaje że ja mam chyba coraz mniejsze szanse. Jest jeszcze mała nadzieję że owulacja się troszeczkę przesunęła i może stąd to opóźnienie. Każdym razie do @ mam już niecały tydzień. Kolejny test powtórzę w dniu spodziewanej @. Bo dziś wyszła I kreska :(

reklama
Jak tak sobie patrzę na te wasze testy pozytywne to mi się wydaje że ja mam chyba coraz mniejsze szanse. Jest jeszcze mała nadzieję że owulacja się troszeczkę przesunęła i może stąd to opóźnienie. Każdym razie do @ mam już niecały tydzień. Kolejny test powtórzę w dniu spodziewanej @. Bo dziś wyszła I kreska :(
Pamiętam przy pierwszej ciąży pierwszy test robiłam 5 dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywny a już 3 dni przed był pozytywny. Mogłam czekać ale czułam że jestem w ciąży i tak też było. Życzę tobie by za niedługo test pokazał dwie kreski!

Póki co mierzę dzielnie temperaturę i trzymam kciuki za test za tydzień. A jak się uda to w pt może skoczę na betę by wiedzieć szybciej.

Dobranoc mamuśki [emoji173]️ Trzymajcie się. Spokojnych poranków - bez mdłości ;) A tym, które idą do pracy, życzę lekkiego dnia.

Ostatnia edycja:
Pamiętam przy pierwszej ciąży pierwszy test robiłam 5 dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywny a już 3 dni przed był pozytywny. Mogłam czekać ale czułam że jestem w ciąży i tak też było. Życzę tobie by za niedługo test pokazał dwie kreski!
I mnie dokładnie tak samo. Nawet poszłam na betę 5 dni przed @ haha. I wyszło 1 ale to mnie nie zalamalo, bo wiedziałam, ze coś się dzieje w brzuchu :) miłych snów dziewczynki :*

Jestem złamana :(
IMG_0911.JPG

Jest tez opcja ze owulacje miałam tydzień później niż miałam mieć, ale żeby beta wyszła równa 5 ..
W piątek ode powtórzyć jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie

Załączniki

• IMG_0911.JPG
    IMG_0911.JPG
    46 KB · Wyświetleń: 524
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry