reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój czasem też ma zimne rączki i nóżki, ale kark ciepły, więc raczej nie jest mu za zimno i wciąż się rozkopuje z rożka, że nóżki ma wentylowane 😁 a to muszę spróbować z tym krochmalem, a jakie proporcje robiłaś?
Powiem ci że ja tylko tak z pół łyżeczki mąki ziemniaczanej do ok 250 ml wody, ma być rzadkie. Zagotować i jak ostygnie to przetrzeć buzię wacikiem.

reklama
Ja bym nawet założyła mu ten kombinezon, gdyby był za duży, ale on jest tak wielki, że wpakowałabym 2 Czarusie do środka, nie szło go w to ubrać, nijak nie pasował, nawet nie było jak zapiąć, bo albo nogi miałby nad nogawkami tam gdzie powinien być brzuszek albo bym go musiała łącznie z główką zapiąć i potem szukać w tym kombinezonie, a to rozmiar 62 jest 😱
Mam taki sam problem. Kombinezon jest ogromny, z szpitala wracała bez, bo nie dało się go sensownie założyć. A też niby 62 ;)

Moje dziecko chyba podmienili. Ona dzisiaj wogole nie spi, ja nie wiem kiedy się regeneruje ale ja juz padam na twarz;p
Tez sie dzisiaj zastanawiam. Nawet zębów nie mam siły umyć 😂😂😂😂
Ja mam dzisiaj to samo, jak chwyciłam rano za szczoteczkę, to zaczął się drzeć, potem moja mama wpadła, to nie było czasu, najdłużej spał te 2,5h, a potem od pół godziny do godziny i ciągle coś, a je za dziesięciu :o Teraz odpaliliśmy sobie serial, to ani pół odcinka nie obejrzeliśmy i znowu ryk, zmieniłam pieluchę, ubabrałam się przy okazji w kupie i teraz już spać nie będzie, tylko marudzi no co za koleś 😂

reklama
Moje chyba też. Tak nachwaliłam jak to ładnie śpi a dziś od południa wogole nie chce zasnąć... Już nie mam siły, czekam do 22:30 na karmienie i mam nadzieję że już zaśnie bo padam na twarz ...
Mój też nie śpi, tylko przysypia, ale jak tylko spróbujesz wsadzić do łóżeczka albo nim poruszysz, to oczy otwarte :D Teraz nawet nie wiem, kiedy karmienie tyle zeżarł nadprogramowo jak nie spał 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry