reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny jak u Was z odbijaniem maluszkow? Ja probuje odbijac bo ja mecza gazy, ale masakra, ma tak niestabilna glowke ze za kazdym razem mam wrazenie ze ja tylko przyduszam zelaszcza ze od razu placze😔 i konczy sie na tym ze jednak sie nie odbijamy. To samo z taka kangurowa pozycja na klatce piersiowej.

u nas od paru dni ryk codziennie ...
Ja w ciągu dnia biorę małego do odbicia najpierw na ramieniu, a potem na klatkę chociaż na pare minut. On dość często ulewa, jak go dłużej trzymam to się trochę poprawiło. W nocy jak karmię na leżąco i mi zasypia przy piersi to sobie już odpuszczam, żeby się nie wybudził

reklama
@Beti.mama powiem ci, ze jednak najlepsza antykoncpcja to noworodek 😂😂 wczoraj takie plany na
Dziewczyny jak u Was z odbijaniem maluszkow? Ja probuje odbijac bo ja mecza gazy, ale masakra, ma tak niestabilna glowke ze za kazdym razem mam wrazenie ze ja tylko przyduszam zelaszcza ze od razu placze😔 i konczy sie na tym ze jednak sie nie odbijamy. To samo z taka kangurowa pozycja na klatce piersiowej.

u nas od paru dni ryk codziennie ....
Ja młodej nie odbijam jak ladnie je z piersi. Jak wariuje to wtedy ja podnosze do odbicia. A kładziesz na brzuch żeby ćwiczyć glowke?

u nas od paru dni ryk codziennie ....
Ja też biorę do odbijania. A często mi zasypia w tej pozycji szczególnie w nocy. Ale zazwyczaj się ładnie odbija. Czasami beka jak chłopisko 🤣

Co ty, u mnie jak się nakryje to jest taki ryk [emoji1787] zresztą nigdy nie ma rąk pod kocem bo od razu je wyciąga
Nie boicie się, że maluszek nakryje sobie buzię w nocy? Ja kilka razy jak rożki miałam wszystkie brudne albo mokre po praniu, to lekko nakrylam nóżki kocykiem, ale miałam stracha, w taki cieńszy na noc zawinęłam jak w rożek, a taki grubszy raz chłopak zostawił i nakrył go w nocy normalnie, a rano cały był nim przykryty i jęczał, wyskoczyłam z łóżka jak poparzona jak to zobaczyłam [emoji853]

reklama
U mnie bardziej właśnie w drugą stronę, zazwyczaj rozkopuje kocyk. Zresztą śpi w dostawce albo w naszym łóżku, więc cały czas mam go obok

Do góry