Michalina_25
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wasze dzieci maja odparzenia? Dzisiaj zauważyłam u mojego lekkie odparzenie na szyi. Co stosujecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sudocrem, mimo że nie jest polecany. Na codzien używam bepanthen baby albo linomag. Mojej malutkiej zrobiło się odparzenie lekkie na pupie. Po 2 dniach smarowania sudocremem wszystko pięknie zeszło.Dziewczyny czy wasze dzieci maja odparzenia? Dzisiaj zauważyłam u mojego lekkie odparzenie na szyi. Co stosujecie?
Sypnij w faudke mąke ziemniaczana. Na odparzenia superDziewczyny czy wasze dzieci maja odparzenia? Dzisiaj zauważyłam u mojego lekkie odparzenie na szyi. Co stosujecie?
dzięki!Sypnij w faudke mąke ziemniaczana. Na odparzenia super![]()
U mnie tez dzis 6tyg i 4 dni. U mnie jeszcze gorzej bo ostatnie plamienie skończyło mi sie jak bylan w 3tygodniu i 4 dniu. Pozniej sucho. Teraz mam nornlany sluz. Czekam na wizyte u gina i sie martwie. Nic mniw nie boliJestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyćdzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?
Aż nie wiadomo co gorsze... Kiedy masz wizytę?U mnie tez dzis 6tyg i 4 dni. U mnie jeszcze gorzej bo ostatnie plamienie skończyło mi sie jak bylan w 3tygodniu i 4 dniu. Pozniej sucho. Teraz mam nornlany sluz. Czekam na wizyte u gina i sie martwie. Nic mniw nie boli
1go kwietnia. Mialam sobie przbylizyc ale ciagle myslalam ze moze plamienie powróci a tu nic.Aż nie wiadomo co gorsze... Kiedy masz wizytę?
U mnie dzisiaj 5 tygodni i 2 dni i też mam ten sam problem. Jeden dzień nic, a drugiego znowu plamie :/Jestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyćdzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?