Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pewnie, ze tak. U dzieci czesto w fałdkach robia sie odparzenia. Ja pezy pierwszej corce przy kazdej zmianie smarowalam dupsko kremem, teraz smaruje tylko po kąpieli i nic sie nie dziejedzięki!Bede probować jak nie pomoże to wtedy maści
Mi sie skonczyly ale czasami jakas woda leci tak troszke niewiem dziwne tezJestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyćdzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?
Ja tez nie za kazdym razem smaruje jak czerwone jest ale problemu nie maNo pewnie, ze tak. U dzieci czesto w fałdkach robia sie odparzenia. Ja pezy pierwszej corce przy kazdej zmianie smarowalam dupsko kremem, teraz smaruje tylko po kąpieli i nic sie nie dzieje![]()
mój chłopaczek troche tłuściutki to i fałdki ma i wlasnie tam nam wyszło ;( a zeby tam sie dostac to troche trzeba sie namęczyć bo zaciska szyje jak probuje tam mu przemywaćNo pewnie, ze tak. U dzieci czesto w fałdkach robia sie odparzenia. Ja pezy pierwszej corce przy kazdej zmianie smarowalam dupsko kremem, teraz smaruje tylko po kąpieli i nic sie nie dzieje![]()
Dalej gorączkujecie??U mnie maleństwo 6 tygodni miało dzis zlecony test na covid ze względu na gorączkę. Porazka. Czekamy na wyniki
No ja właśnie jestem po cc, dlatego mnie to dziwi ze nadal coś leciHm, mi te jakos po 3 tygodniach sie skonczylo jakos po 3 tygodniu, ostatnio przy sikaniu zobaczylam odrobine sluzu czerwonego ale naprawde prawie niezauwazlnie - nie myslalam zeby sie tym martwicponoc przy cc obczyszczaja macice w trakcie wiec plamienia trwaja krocej
![]()
U nas jeszcze nie. Najdłuższe przerwy w jedzieniu w nocy trwają 5 godzin.Mój synek dzisiaj zasnął o 21 i wstał na jedzenie dopiero o 4.00o 2 zmieniałam mu pieluchę to się nawet nie obudził. Także pierwszy raz od 5 tygodni jestem w końcu wyspana
a u Was jak ze spaniem? Też się zdarzają takie niespodzianki?
![]()