Sylwia99
Fanka BB :)
MisioMoj krolewicz 7tygodni skonczyl❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MisioMoj krolewicz 7tygodni skonczyl❤
Napisalam z ciekawości do corki logopedki. Mowi, zeby pilnowac otwartej buzki. I często dzieci otwieraja buzie, bo za suche powietrze w domu.Moja ma mnóstwo potòwek na twarzy i głowie, pewnie od częstego spania buźką na mnie :/
Urocza
A często śpi z otwartą buzią? Bo moja panna dość często tak zasypia i jak kiedyś wysłałam zdjęcie z otwartą buzią znajomej-logopedzie, to pisała mi by starać się zamykać dziecku buzię, by się język prawidłowo układał.
To mój ma zamkniętą szczelnie, bo wilgoćNapisalam z ciekawości do corki logopedki. Mowi, zeby pilnowac otwartej buzki. I często dzieci otwieraja buzie, bo za suche powietrze w domu.
SlodziakI my dzisiaj 6 tygodni![]()
O, to myślę, że u nas faktycznie może być za sucheNapisalam z ciekawości do corki logopedki. Mowi, zeby pilnowac otwartej buzki. I często dzieci otwieraja buzie, bo za suche powietrze w domu.
I jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalamO, to myślę, że u nas faktycznie może być za suche
przystojniaczekCezaryi mój codzienny outficik
ostatnią koszulę mi dziś pobrudził i zostałam w "szlafmycy"
![]()