Maluszek001
Fanka BB :)
Położna mi mówiła że przy karmieniu piersią nie trzeba czyścić jamy ustnej, więc tego nie robieDziewczyny mam pytanie czyścicie buzię w środku waszym dzieciaczkom? Chodzi mi o dziąsła i język? Jeśli tak to ile razy dziennie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Położna mi mówiła że przy karmieniu piersią nie trzeba czyścić jamy ustnej, więc tego nie robieDziewczyny mam pytanie czyścicie buzię w środku waszym dzieciaczkom? Chodzi mi o dziąsła i język? Jeśli tak to ile razy dziennie?
Mysmy mieli do 6tyg zoltaczkeMoj synus tu najmlodszy na forum i nadal walczymy naturalnie z ta zoltaczka ktora sama ma przejsc. W srode skonczy 4 tygodnie i nadal ma zazolcone bialka w oczkach. Jutro znowu idziemy badac krew. Czy ktoras z Was tak miala? Ile to moze trwac?
I tez badanie krwi robilismyMoj synus tu najmlodszy na forum i nadal walczymy naturalnie z ta zoltaczka ktora sama ma przejsc. W srode skonczy 4 tygodnie i nadal ma zazolcone bialka w oczkach. Jutro znowu idziemy badac krew. Czy ktoras z Was tak miala? Ile to moze trwac?
Ja tez nie czyszcze. Pytalam dwoch parek - nie czyscili, nic sie dziecku nie stalo. My tez na mleku z piersi.Położna mi mówiła że przy karmieniu piersią nie trzeba czyścić jamy ustnej, więc tego nie robie
No mi sromatolog nawet mowila, ze to koniecznosc. Zapibiega afta i plesniawka, zmniejsza ryzyko próchnicy u dziecka, w co najważniejsze przyzwyczaja do nawyku mycia zębów. Ja z córką chodze do stomatologa, jak skonczyla 1.5 roku. Chodze raz na pol roku. Malo kto chodzi z dziecmi,, bo mają mleczaki,, a od tego wszystko sie zaczyna. Pozniejsza próchnica. Ja nie mogę patrzeć na zniszczone zęby u dzieci, uważam ze to wielkie zaniedbania rodziców... Ja swojej 5 letniej myje sama zęby, i sa biale i zdrowe. Nie zapominamy o żadnym myciuJa tez nie czyszcze. Pytalam dwoch parek - nie czyscili, nic sie dziecku nie stalo. My tez na mleku z piersi.
Wacikiem jalowymJejku, nic mi o tym nikt nie wspomnial i nie czyszcze. Czym to sie robi? Przegotowana woda i sterylnym gazikiem?
I dobrzeMatka w ccc sobie prezent zrobiła, żeby nie było narzeczony też sobie kupił dwie pary![]()
I ja o szpilkach myślałam, ale po pierwsze, gdzie je założę, a po drugie nie chodzę w nich jakoś za superI dobrzewygodne buty do prowadzenia wózka to obowiązek
ja zamowilam 2 pary szpileczek, jedne botki, i musze adidasy ale chwile zaczekam
a co naklepsze szpilki nosze tylko na imprezy wiec w sumie nie wien po co mi
![]()