Maluszek001
Fanka BB :)
Położna mi mówiła że przy karmieniu piersią nie trzeba czyścić jamy ustnej, więc tego nie robieDziewczyny mam pytanie czyścicie buzię w środku waszym dzieciaczkom? Chodzi mi o dziąsła i język? Jeśli tak to ile razy dziennie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Położna mi mówiła że przy karmieniu piersią nie trzeba czyścić jamy ustnej, więc tego nie robieDziewczyny mam pytanie czyścicie buzię w środku waszym dzieciaczkom? Chodzi mi o dziąsła i język? Jeśli tak to ile razy dziennie?
Mysmy mieli do 6tyg zoltaczkeMoj synus tu najmlodszy na forum i nadal walczymy naturalnie z ta zoltaczka ktora sama ma przejsc. W srode skonczy 4 tygodnie i nadal ma zazolcone bialka w oczkach. Jutro znowu idziemy badac krew. Czy ktoras z Was tak miala? Ile to moze trwac?
I tez badanie krwi robilismyMoj synus tu najmlodszy na forum i nadal walczymy naturalnie z ta zoltaczka ktora sama ma przejsc. W srode skonczy 4 tygodnie i nadal ma zazolcone bialka w oczkach. Jutro znowu idziemy badac krew. Czy ktoras z Was tak miala? Ile to moze trwac?
Ja tez nie czyszcze. Pytalam dwoch parek - nie czyscili, nic sie dziecku nie stalo. My tez na mleku z piersi.Położna mi mówiła że przy karmieniu piersią nie trzeba czyścić jamy ustnej, więc tego nie robie
No mi sromatolog nawet mowila, ze to koniecznosc. Zapibiega afta i plesniawka, zmniejsza ryzyko próchnicy u dziecka, w co najważniejsze przyzwyczaja do nawyku mycia zębów. Ja z córką chodze do stomatologa, jak skonczyla 1.5 roku. Chodze raz na pol roku. Malo kto chodzi z dziecmi,, bo mają mleczaki,, a od tego wszystko sie zaczyna. Pozniejsza próchnica. Ja nie mogę patrzeć na zniszczone zęby u dzieci, uważam ze to wielkie zaniedbania rodziców... Ja swojej 5 letniej myje sama zęby, i sa biale i zdrowe. Nie zapominamy o żadnym myciuJa tez nie czyszcze. Pytalam dwoch parek - nie czyscili, nic sie dziecku nie stalo. My tez na mleku z piersi.
Wacikiem jalowymJejku, nic mi o tym nikt nie wspomnial i nie czyszcze. Czym to sie robi? Przegotowana woda i sterylnym gazikiem?
I dobrzeMatka w ccc sobie prezent zrobiła, żeby nie było narzeczony też sobie kupił dwie pary![]()
I ja o szpilkach myślałam, ale po pierwsze, gdzie je założę, a po drugie nie chodzę w nich jakoś za superI dobrzewygodne buty do prowadzenia wózka to obowiązek
ja zamowilam 2 pary szpileczek, jedne botki, i musze adidasy ale chwile zaczekam
a co naklepsze szpilki nosze tylko na imprezy wiec w sumie nie wien po co mi
![]()