u mnie - ale to na macie przewijakowej - zeszło jak puściłam na wysokiej temperaturze na normalnym proszku i 60 stopni. a później jeszcze dałam dodatkowe płukanie. A kupa była konkretna. ale ciuszki na 60 mogą się poniszczyć...Sukieneczka była na chwile do zdjęciajak odpieracie żółte ślady na ciuchach?
)
reklama
Dlatego ja zdejmuje zawsze koszulkeDziewczyny kp - czy macie jakiś patent na to żeby podczas karmienia piersia zakończyc cały proces bez plam na bluzce?jeszcze jak sa odpinane ramiączka to spoko, ale jak bluzka jest kopertowa to zawsze kończymy z plamą ze śliny albo mleka
![]()

kwiatek250
Fanka BB :)
Będzie czarował dziewczyny oczamiAle te wasze dzieci dorodnenasz Fifek już ma 7 tygodni a taki wypierdek z niego, że nie wiem
![]()

kwiatek250
Sylwia99
O jaki zajączek ślicznyJuz fotkę pstryknelam na 2 miesiace![]()

Mojemu się jeszcze nie zdarzyło obsrać ciuszków, a cała reszta spiera się normalnie w płynie do prania dla dzieci, ja piorę zawsze jego ubranka na 60 stopni.Sukieneczka była na chwile do zdjęciajak odpieracie żółte ślady na ciuchach?
)
Sylwia99
Pozazdrościć, my dzisiaj po szczepieniu nie wychodzimyMoj Osiłek na spacerze !![]()

kwiatek250
Czaderski ten Wasz Czarek jestA to mój wariatWczoraj tatuś zrobił mu prototyp niemowlęcego japonka
Stwierdził, że aż się prosi o japonki, tak odgina duży palec no i jednego już ma
![]()

reklama
Sylwia99
I mojej dzisiaj bokiem trochę poszłoSukieneczka była na chwile do zdjęciajak odpieracie żółte ślady na ciuchach?
)