kwiatek250
Fanka BB :)
Najpierw w zimnej wodzie i trochę szarego mydla lub vanish delikatnie!!!, potem schnie i normalnie w pralce z innymi później i nie ma ani śladu.Sukieneczka była na chwile do zdjęciajak odpieracie żółte ślady na ciuchach?
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpierw w zimnej wodzie i trochę szarego mydla lub vanish delikatnie!!!, potem schnie i normalnie w pralce z innymi później i nie ma ani śladu.Sukieneczka była na chwile do zdjęciajak odpieracie żółte ślady na ciuchach?
)
Serioo?? Mojej jakos częstoMojemu się jeszcze nie zdarzyło obsrać ciuszków, a cała reszta spiera się normalnie w płynie do prania dla dzieci, ja piorę zawsze jego ubranka na 60 stopni.
No nie, chociaż jak miałam pieluchy z Lidla, to kilka razy było na granicy takie beznadziejne te pieluchy! Raz tylko na śpiochu miał małą, jakby kupową plamę (i taką samą chłopak na spodniach), ale skąd to się tam wzięło to nie wiemSerioo?? Mojej jakos często![]()
Dzisiaj już mam go dosyćCzaderski ten Wasz Czarek jest![]()
No wlasnie w domuuu tez nie mam z tym problemuDlatego ja zdejmuje zawsze koszulke![]()
Jaka slicznaMoj Osiłek na spacerze !![]()
Sukieneczka była na chwile do zdjęcia [emoji23] jak odpieracie żółte ślady na ciuchach?)
Zaraz kupie i sprawdzęOdplamiacz z lovely, namaczam w misce i potem normalnie do prania na 40 stopni i schodzi ładnie [emoji2]
Zabawne raczej bede musiala sprzatacMarta jak tatuś sobie radzi?Na święta ogarnął dom?
![]()
Mi tam nawet schodza bez odplamiacza niewiem zalezy chyba od materialu w bobini piore jak mi sie skonczy to mam 4.5litra plynu do prania z loveli...czasem zdazy sie ze cos nie zejdzie ale rzadkoOdplamiacz z lovely, namaczam w misce i potem normalnie do prania na 40 stopni i schodzi ładnie [emoji2]