Maluszek001
Fanka BB :)
Chyba żadna z nas tego nie chce, ale wiadomo ze nie zawsze się uda opanować emocjeTo na pewno okropniejszy widok, niż szczepienie.. Ja to muszę zachować trzeźwy umysł. Nie chcę żeby mała wyczuwała mój smutek.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba żadna z nas tego nie chce, ale wiadomo ze nie zawsze się uda opanować emocjeTo na pewno okropniejszy widok, niż szczepienie.. Ja to muszę zachować trzeźwy umysł. Nie chcę żeby mała wyczuwała mój smutek.![]()
Tak, piersią. Aż się podłączyłam pod laktator żeby sprawdzić czy mam to mleko. I normalnie 150 odciagnelam. A teraz młoda zważyłam przed i po jedzeniu i sama wyssała 125, więc całkiem nieźle. Ale już mnie to martwi że tylko tyle przybrała w tydzieńKarmisz piersią? Ja już się gubię, kto jak karmi![]()
Masz krople, czy normalnie syrop?Pedicetamol jest fajny w podawaniu![]()
Ja to wgl taka jestem, że mało co mnie rusza.. Może dlatego.Chyba żadna z nas tego nie chce, ale wiadomo ze nie zawsze się uda opanować emocje![]()
To ładnie! Ja jestem ciekawa ile mój wyciąga, bo laktatorem po godzinie czasem 90ml to jest sukces, a mały teraz np. po 15 min na 1 cycu zasnąłTak, piersią. Aż się podłączyłam pod laktator żeby sprawdzić czy mam to mleko. I normalnie 150 odciagnelam. A teraz młoda zważyłam przed i po jedzeniu i sama wyssała 125, więc całkiem nieźle. Ale już mnie to martwi że tylko tyle przybrała w tydzień![]()
Dziwne.. A wagę dobrą masz?Tak, piersią. Aż się podłączyłam pod laktator żeby sprawdzić czy mam to mleko. I normalnie 150 odciagnelam. A teraz młoda zważyłam przed i po jedzeniu i sama wyssała 125, więc całkiem nieźle. Ale już mnie to martwi że tylko tyle przybrała w tydzień![]()
Masz krople, czy normalnie syrop?
Jak masz wagę to polecam ważyć właśnie przed i po jedzeniu ☺To ładnie! Ja jestem ciekawa ile mój wyciąga, bo laktatorem po godzinie czasem 90ml to jest sukces, a mały teraz np. po 15 min na 1 cycu zasnąłJakby był głodny to by pewnie nie zasnął, ale nie wydaje mi się, żeby nagle jakoś szalenie dużo mi poleciało, szczególnie, że 2 godziny wcześniej wyssał wszystko do zera
![]()
No cały czas ważę na jednej. Jak za pierwszym razem miałam ją użyć to zważyłam kubek na niej i na wadze kuchennej i wyszło tyle samoDziwne.. A wagę dobrą masz?
A ile tygodni ma Twój synek?No u nas właśnie była położna i synek waży 5,5 kg, więc problemu z przybieraniem na wadze nie mamy xd może faktycznie lepiej zaczekać i niepotrzebnie się nie martwić skoro nie jest tragicznie jakoś