Michalina_25
Fanka BB :)
my będziemy się nimi szczepićCo myślicie o szczepionce 6w1?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my będziemy się nimi szczepićCo myślicie o szczepionce 6w1?
Nie, pneumokoki wzięłam na NFZ. Zastanawiam się nad meningokokami dodatkowo, ale nie chciałam na tej pierwszej wizycie szczepiennej takiego malucha zamęczać ilością szczepionek.Bralas platne pnemokoki?
ZALEŻY KIEDY, JAK WIDZE ZE MA WILGOTNO TO NA,, SUCHO,, JA NIBY W CZWARTEK MAM SZCZEPIENIE WIEC ZOBACZYMY CZY ZASZCZEPIĘna sucho odciagasz czy zakraplasz najpierw?
My bralismy.Bralas platne pnemokoki?
Ja pierw daje sol fizjologiczna do noska i potem odciagamna sucho odciagasz czy zakraplasz najpierw?
W nocy od razu karmie nawet nie nawiązuje kontaktu wzrokowegoDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
W nocy różnie, czasem widać że jest rozbudzony to sobie urządzamy nocne pogawędki. A czasem nawet oczu nie otworzy tylko zapłacze i od razu przystawiam i po jedzeniu dalej śpi. A w dzień zazwyczaj bawimy się jeszcze przed karmieniemDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
Dziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
Na wymioty to nie, ale podobnie jak dziewczyny piszą miał na początku, że siku przebierał, ale kupy to się bal jak diabeł wody święconejA na wymioty też go bierze czasem?ja już kilka razy myślałam że tatuś nie wytrzyma
ciekawe co będzie jak młoda zacznie jeść marcheweczki, brokulki i inne takie
to dopiero będzie smród
![]()