rosenberg
Fanka BB :)
To zależy jak się wybudziDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zależy jak się wybudziDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
W nocy to od razu zmiana pieluchy i karmienie, a w dzień to różnieDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
My właśnie jedziemy na wizytę z małą do szpitala do endokrynologa. Trzymajcie kciuki za wynikiJak tam dziewczynki?pogoda do bani jest snieg pada u nas potem topnieje i taka smieszna pogoda
moj maly jak sie obudzi to zmieniam pieluszke jal trzeba i butle daje
![]()
Mam nadzieje ze beda dobre wynikiMy właśnie jedziemy na wizytę z małą do szpitala do endokrynologa. Trzymajcie kciuki za wyniki![]()
Cudne te Twoje dzieciJak tam dziewczynki?pogoda do bani jest snieg pada u nas potem topnieje i taka smieszna pogoda
![]()
Trzymamy mocno kciuki, na pewno wszystko będzie dobrzeMy właśnie jedziemy na wizytę z małą do szpitala do endokrynologa. Trzymajcie kciuki za wyniki![]()
I u mnie śnieg padaJak tam dziewczynki?pogoda do bani jest snieg pada u nas potem topnieje i taka smieszna pogoda
![]()
Wyniki tarczycy wyszły super, więc dalej dajemy tą samą dawkę leków.☺ Tylko morfologia trochę słabiej wyszła wiec zaczynamy dawać żelazo. Oby nie było problemów z kupa terazMam nadzieje ze beda dobre wyniki![]()
Wiem ze mlodo wygladam a tu 3dzieci i 31lat skonczone sama w to nie wierzeCudne te Twoje dziecibardzo młodo wyglądasz, pozazdrościć genów
u nas też leje, w sumie już drugi dzień, nawet nie ma jak na spacer wyjść:/ za to synek dzięki tej pogodzie jakis taki wyjątkowo senny
![]()