rosenberg
Fanka BB :)
To zależy jak się wybudziDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zależy jak się wybudziDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
W nocy to od razu zmiana pieluchy i karmienie, a w dzień to różnieDziewczyny czy jak Wasze maluszki sie wybudza to od razu karmicie czy np pierwsze jakos sie z nimi „bawicie” a dopiero jak wyraznie pokaza ze sa glodne to sa karmione?
My właśnie jedziemy na wizytę z małą do szpitala do endokrynologa. Trzymajcie kciuki za wynikiJak tam dziewczynki?pogoda do bani jest snieg pada u nas potem topnieje i taka smieszna pogoda
moj maly jak sie obudzi to zmieniam pieluszke jal trzeba i butle daje
![]()
Mam nadzieje ze beda dobre wynikiMy właśnie jedziemy na wizytę z małą do szpitala do endokrynologa. Trzymajcie kciuki za wyniki![]()
Cudne te Twoje dzieciJak tam dziewczynki?pogoda do bani jest snieg pada u nas potem topnieje i taka smieszna pogoda
![]()
Trzymamy mocno kciuki, na pewno wszystko będzie dobrzeMy właśnie jedziemy na wizytę z małą do szpitala do endokrynologa. Trzymajcie kciuki za wyniki![]()
I u mnie śnieg padaJak tam dziewczynki?pogoda do bani jest snieg pada u nas potem topnieje i taka smieszna pogoda
![]()
Wyniki tarczycy wyszły super, więc dalej dajemy tą samą dawkę leków.☺ Tylko morfologia trochę słabiej wyszła wiec zaczynamy dawać żelazo. Oby nie było problemów z kupa terazMam nadzieje ze beda dobre wyniki![]()
Wiem ze mlodo wygladam a tu 3dzieci i 31lat skonczone sama w to nie wierzeCudne te Twoje dziecibardzo młodo wyglądasz, pozazdrościć genów
u nas też leje, w sumie już drugi dzień, nawet nie ma jak na spacer wyjść:/ za to synek dzięki tej pogodzie jakis taki wyjątkowo senny
![]()