marta18691
Fanka BB :)
To fajnieHmm, u mnie na karcie informacyjnej pisze coś o 2-3 dniach.
Mamy taką matę do przewijania i ręcznik
Mój mąż nic z pracy dla małej nie dostał, ale za to szefowie mojego taty wysłali prezent (tata pracuje za granicą).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To fajnieHmm, u mnie na karcie informacyjnej pisze coś o 2-3 dniach.
Mamy taką matę do przewijania i ręcznik
Mój mąż nic z pracy dla małej nie dostał, ale za to szefowie mojego taty wysłali prezent (tata pracuje za granicą).
U nas w nocy po szczepieniu było 38 ale podałam jedną dawkę pedicetamolu i już później był spokój. A po rotawirusach mały miał wzdęcia i problemy brzuszkowe i kupka była nie ładna.Mu wlasnie po szczepieniu. Mala chwile plakala a potem poszla spac. Zobaczymy co będzie pozniej. Czy Wasze dzieci gorączkowała po szczepieniu 6w1 ?
Ja jutro szczepienie mam, i sie stresuje strasznie. Bo 2 corki maja szczepienia co to będzieA mowil wam cos lekarz ile czasu od szczepienie moze się pojawić goraczka itp ? Bo ja niestety mimo takiego pytania nie uzyskałam odpowiedzi![]()
A to malutka 2szczepienie bedzie miala?Ja jutro szczepienie mam, i sie stresuje strasznie. Bo 2 corki maja szczepienia co to będzie![]()
Tylko to w szpitalu mialaA to malutka 2szczepienie bedzie miala?
Dwa dni nam powiedzieliA mowil wam cos lekarz ile czasu od szczepienie moze się pojawić goraczka itp ? Bo ja niestety mimo takiego pytania nie uzyskałam odpowiedzi![]()
U nas tez po rotawirusach kupka zielona.U nas w nocy po szczepieniu było 38 ale podałam jedną dawkę pedicetamolu i już później był spokój. A po rotawirusach mały miał wzdęcia i problemy brzuszkowe i kupka była nie ładna.
U nas dzisiaj kilka bardzo rzadkich kupek, ale o normalnym kolorycie.U nas tez po rotawirusach kupka zielona.
To jakos puzno te szczepienieTylko to w szpitalu miala